2018-12-16

Nelegalai Romoje surengė demonstraciją prieš Salvinį. Salvini jiems atsakė Feisbuke


Šeštadienį nelegalai iš Afrikos susirinko Romos Respublikos aikštėje ir šaukė: „Matteo žmogžudy!“, „Iš karto suteikti leidimą pasilikti!“

Il Giornale rašoma, kad nelegalūs imigrantai protestavo neva prieš rasizmą, neapykantą, prieš Salvinį, nešėsi raudonas vėliavas su komunistiniu kūju ir pjautuvu. Jie vilkėjo geltonomis liemenėmis, šoko, grasino kumščiais, reikalavo darbo, namų.




Salvini Facebook parašėKiek reikia kantrybės, draugai. Šios apraiškos, pilnos neapykantos ir pasipūtimo, yra neteisingos atžvilgiu tų, kurie į Italiją atvyko su kepure rankoje, teisėtai, moka mokesčius ir leidžia vaikus į mokyklą. Po sustabdymo nelegalios imigracijos mano maksimalus tikslas dabar yra išsiųsti tuos, kas nebėgo nuo kokio nors karo, kai karas neatėjo į jo namus, o tuos, kurie rėkia ir įžeidinėja šalį, kuri priima juos ir reikalauja, reikalauja, reikalauja!

Aš neišeinu, aš jus užtikrinu!

Gruodžio 10 dieną Italija, skirtingai nei Lietuva, Marakeše nepasirašė Globalaus migracijos pakto ir neatvėrė kelio JTO ketinimui nelegalią migraciją padaryti „žmogaus teise“.

Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą