2019-07-15

Dvi išprotėjusių vokiečių iniciatyvos: jie nori atsivežti į ES 500000 juodų Afrikos deimantų ir juos išdalinti



2015 metai Vokietijos kanclerė Angela Merkel aprūpino ES keturiais milijonais „pabėgėlių“, nuo kurių "našaus" darbo ir "pavyzdingo" elgesio Europa vis dar negali atsigauti, o pačią Angelą Merkel, matyt, vis krečia drebulys. Dabar iš Vokietijos sklinda dar dvi beprotiškos Afrikos juodųjų deimantų perkėlimo į Europą iniciatyvos.

1 beprotiška vokiečių iniciatyva. Europa turi priimti „klimato pabėgėlius“.

Pasakos apie „pabėgėlius“ išsisklaidė it dūmų uždanga, kai tie „pabėgėliai“ ėmė atostogų skraidyti į jų „gyvybėms pavojingas“ šalis, iš kurių jie „pabėgo“. Dabar, kad nupindėję europiečiai apsiverktų iš gailesčio, sugalvota pasaka apie „klimato pabėgėlius.“



Inerviu „Bild“ vokietė Carola Rackete, laivo Sea Watch 3 kapitonė, atvežusi į Italiją 53 Afrikos nelegalus, kuriai Italija taiko laisvės apribojimo režimą už ataką prieš finansų Gvardijos katerį, pareiškė, kad Europa iš Libijos turi atsivežti 500 000 „klimato pabėgėlių“, prieš kuriuos Europa atsakinga už „kolonijinę epochą“.

Piratų laivams uostai uždaryti


2 beprotiška vokiečių iniciatyva. Vokiečių kontrabandistų NVO atvežtus juoduosius deimantus turi išsidalinti visos susinaikinti norinčios ES valstybės.

Vokietijos vyriausybė siūlo žmonių kontrabandistų NVO į Italiją ir Maltą atvežtus nelegalus padalinti visoms ES valstybėms, kurios linkusios juos priimti ir nusižudyti. Apie tai šiandien rašoma DW.

Apie šią juodųjų Afrikos deimantų pasidalijimo iniciatyvą pranešė Vokietijos valstybės ministras Michael Roth ir užsienio reikalų ministras Heiko Maas. Šią temą numatoma svarstyti liepos 18 dieną vyksiančiame ES teisingumo ir vidaus ministrų susitikime.

Turėsime progos įsitikinti, ko vertas naujasis Lietuvos prezidentas Gitanas Nausėda. Dėl premjero iliuzijų nėra – šis aplaižys bet kurią Briuselio leftistų kūno dalį, ką darė jau ne kartą.

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą