2019-07-20

Prieš Italijos patriotą Salvinį globalistų mesta Rusijos korta neveikia rinkėjų


Šmeižto kompanija prieš partiją „Lyga“ ir jos lyderį Matteo Salvini dėl neva Rusijos finansinių injekcijų nedavė rezultatų. Partijos populiarumas tarp rinkėjų tik auga ir šią savaitę pasiekė 35,9 procentus (Nando Pagnoncelli agentūra „Corriere della Sera” užsakymu), o agentūros „Tecne“ apklausos duomenimis, jis pasiekė 37procentus.


Jau treti metai diena po dienos liejasi „fake news“ šizofrenija apie „rusų pinigus“, atvedusius JAV patriotą Donaldą Trampą į pergalę prezidento rinkimuose. Dabar ta pati taktika pradėta taikyti prieš Italijos patriotą Matteo Salvinį, kuris per vienerius metus 80 procentų sumažino nelegalių imigrantų antplūdį į Italiją ir Europą. Senojo kontinento naikintojams tai nepatinka, jų svajonės - suvežti visus nusikaltėlius ir dykaduonius afrikiečius, padaryti juos europiečių išlaikytiniais ir taip sunaikinti Europą.

Prieš kurį laiką JAV „fake news“ portalas BuzzFeed išplatino audio įrašą, kuriame vienas iš Salvini kolegų, asociacijos „Lombardija-Rusija“ vadovas Gianluca Savoini neva svarsto su rusų verslininku gavimą 65 milijonų dolerių per kuro pardavimo operacijas. Italijos parlamento opoziciją reiškė ketinimus skelbti Salvini nepasitikėjimą. „Lyga“ pasiūlė patikrinti partijos sąskaitas, o buvęs Italijos premjeras Silvio Berluskoni pasakė, kad visa istorija „yra pilna fantazija.“ „Jokių „rusiškų fondų“ neegzistuoja, įsitikinęs, kad „Lyga“ negavo jokio finansavimo. Aš apie tai kalbėjau su Putinu. Bet yra žmonės, kurie kontaktuoja su rusais, kad bandyti įlįsi į dujų ir naftos verslą“, - pasakė jis naujienų agentūrai ANSA.

„Štazi gyvatės kiaušinis“ Angela Merkel „susirūpino“

Vokietijos kanclerė Angela Merkel, manoma buvusi Maskvai pavaldžios Štazi saugumo tarnybos agentė, liepos 19 dieną pasakė, kad „su nerimu“ priima bandymus įtakoti europinę politiką, rašoma DW.

Keista, bet galimai buvusios Rusijos agentės, kaip Angela Merkel ir Dalia Grybauskaitė, nuolatos europiečius gąsdina Rusijos grėsme, o pačios visuomet sudaro sąlygas pasipelnyti Rusijos kompanijoms.

Sukurpta „rusiška byla“ neįtakojo italų, juos labiau domina realūs Salvini ir jo vadovaujamos partijos darbai.

Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą