2019-07-28

Romoje policininką užmušę du narkomanai iš JAV stos prieš teismą


Vidus reikalų ministras Matteo Salvini FB praėjusį penktadienį parašė„Paieška Romoje, sustabdyti šunsnūkį, kuris šią naktį nužudė peiliu policininką. Aš įsitikinęs, kad jį pagaus, ir kad jis iki gyvenimo pabaigos mokės už savo smurtą: priverstiniu darbu kalėjime.“



Portalas „Il Messaggero“ pranešė, kad Romoje papjautas pareigūnas, ieškomi du išeiviai iš šiaurės Afrikos. Vienas policininkas 35 metų Mario Cerciello, vyresnysis brigadininkas, buvo užmuštas bandydamas sulaikyti du plėšikus, kurie apiplėšė moterį. Dar vienas policininkas buvo sužeistas. Incidentas įvyko pačiame miesto centre.


Auka, italė, buvo apiplėšta kišenvagių Cavour aikštėje. Tuojau po apiplėšimo moteris paskambino į savo pavogtą telefoną, kad susigrąžinti nors piniginę su dokumentais ir namų raktus. Jai atsakė du nusikaltėliai, kurie bandė reketuoti moterį.

Plėšikai pareikalavo šimto eurų už pavogtus daiktus. Ketvirtadienį vakare susitikimas buvo paskirtas Pietro Cossa gatvėje, į kurią auką atlydėjo du karabinieriai, kurie surengė pasalą. Kai tik prasidėjo apsikeitimas, įsikišo pareigūnai, kad užblokuoti afrikiečius. Vienas iš nusikaltėlių, išsitraukė peilį, kelis kartus vieną iš policininkų. Vicebrigadininkas nukrito ant žemės, kitas sužeistas bandė nesėkmingai sulaikyti banditus.

Nedelsiant į įvykio vietą atvyko kiti patruliai ir greitosios pagalbos mašina. Vicebrigadininkas buvo pristatytas į Šventosios Dvasios ligoninę ir tuojau po hospitalizacijos numirė. Jam buvo padarytos septynios žaizdos, vienas iš kurių greta širdies. Vicebrigadininkas buvo 35 metų amžiaus, prieš 43 dienas vedęs.

Žudikai buvo ne imigrantai iš Afrikos, o studentai narkomanai iš JAV

Policija iššifravo stebėjimo kamerų parodymus ir atsekė žmogžudžius, užmušusius policininką. Jau šeštadienį iš ryto nusikaltėliai buvo suimti viešbutyje.

Afrikiečiais, kuriuos matė žmogžudystės liudininkai, pasirodė esą du 19 metų JAV studentai narkomanai. Jie užmušė žmogų, kad galėtų nusipirkti gramą kokaino.

Nusikaltėliai - kaltinami „nužudymu sunkinančiomis aplinkybėmis ir reketu“. Vienas iš jų prisipažino nužudęs policininką, bet teisinosi, kad nežinojo jog tai policininkai.

Nusikaltėlių pavardės: Elder Finnegan Lee ir Gabriel Christian Natale Hjorth. Finnegan Lee.

Elder Finnegan Lee prisipažino, kad sudavė pareigūnui septynis mirtinus smūgius peiliu.


Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą