2019-07-07

Rasistinis ir neadekvatus popiežiaus video: „Už teisingumo vientisumą“



Popiežius Pranciškus išplatino Holivudo lygio propagandinį ir rasistinį šlamštą, kuriame, neva, kalbama apie teisingumą.

Video sakoma: „Nuo teisėjų priklauso sprendimai, kurie daro įtaką asmenų teisėms ir gėriams. Tam, kad išliktų nepriklausomi, teisėjai turi būti nešališki ir atsispirti spaudimui, nes tai gali suteršti sprendimus, kuriuos jie turi priimti. Teisėjai turi sekti Jėzaus, kuris niekada nesidera dėl tiesos, pavyzdžiu. Melskimės, kad visi tie, kurie užtikrina teisingumą, išliktų moraliai vientisi ir kad neteisingumas pasaulyje netartų paskutinio žodžio.“



Man liūdna dėl katalikų bažnyčios, kurią valdo aiškiai neadekvatus žmogus. Jis kviečia teisėjus „sekti Jėzaus pavyzdžiu, kuris nesidera dėl tiesos“.

Teisėjas privalo sekti pasaulietiniais įstatymais, o ne šventaisiais raštais, tikėjimo dogmomis. Pranciškus atsistoja į vieną gretą su islamistais, savo šalyse įdiegusiais šariato įstatymus, su Izraelio ortodoksais, siekiančiais, kad ši šalis gyventų pagal Toros įstatymus.

Holivude, šiame žmonijos kvailinimo koncerne, įdiegtas štampas: teisėjai, advokatai, policijos komisarai ir t.t. – juodaodžiai. Baltiesiems skiriamos nusikaltėlių, mafijozių, sukčių, geriausiu atveju, išmintingų negrų asistentų rolės. Pagal šią Holivudo klišę pagamintas ir Pranciškaus video, o jo tekstas yra palydimas Holivudiniais kadrais. Juodaodis teisėjas teisia du baltuosius, o ieškovas - Pietų Amerikos latinos.

Liūdna, kai nežinia kokių machinacijų keliu į Romos sostą pasodintas jėzuitas Bergoglio bažnyčios vardu ima platinti rasistinius video siužetus, skelbti nesąmones. Ne veltui, matomai, jau keli metai sunerimę krikščionys reikalaujama Bergoglio trauktis ir Romos popiežiaus sosto.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą