2019-07-21

Švedija: pabėgėlis iš Eritrėjos pasmaugė 15-metį klasės draugą


Dar viena švedų paauglio žmogžudystė nesenai sukrėtė Švediją. Čia nuteistas pabėgėlis iš Eritrėjos, kuris pasmaugė savo 15-metį 9-os klasės draugą švedą. „Nepilnamečiui“ žmogžudžiui teismas skyrė septynis metus kalėjimo. Po bausmės atlikimo jis turės būti deportuotas. Be žmogžudystės, somalietis buvo teisiamas už prekybą narkotikais. Švedijos spauda slėpė iš kur yra kilęs nusikaltėlis (1, 2, 3)

Nusikaltimas įvyko vasario mėnesį, Stokholmo priemiestyje. Nusikaltėlis prisipažino apie nužudymą draugui, o šis papasakojo savo tėvams, kurie ir pranešė nusikaltimą policijai.


Abu mokiniai į miškelį prie mokyklos nuvyko aiškintis santykių, kur somalietis pasmaugė švedą. Lavonas buvo surastas tik po savaitės. Po to, kai auka numirė, afrikietis iškraustė jo kišenes, o kūną nufotografavo savo mobiliu telefonu. Nuotrauką jis pašalino, tačiau teismo ekspertams pavyko ją atkurti. Sekančią dieną nusikaltėlis atvyko į žmogžudystės vietą su lagaminu ant ratukų ir nutempė aukos kūną į tolimesnę vietą, toliau nuo pėsčiųjų tako.

Teismo nuomone, žmogžudystė buvo tyčinė, nes nusikaltėlis apiplėšė auką ir ją nufotografavo. Be to, migrantas praeityje tris kartus mušė švedą, kas užfiksuota video. Teismo ekspertizė nustatė, kad nusikaltėliui virš 18 metų, o liudininko tvirtinimu jam 21 metai. Neaišku, ar po bausmės atlikimo jis bus deportuotas į Eritrėją, nes valdžia dažnai atsisako deportuoti nusikaltėlius į šią šalį.

Tai ne pirmas atvejis, kuomet imigrantai Švedijoje nužudo paauglius. 2016 metais pabėgėlis iš Sirijos papjovė 15-metį savo klasės draugą lietuvį Arminą Pilecką.

Siro į nugarą peiliu Švedijoje papjautas 15-metis lietuvis Arminas Pileckas
Praėjusį mėnesį policijos paskelbtoje ataskaitoje sakoma, kad Švedijoje 90 procentų pabėgėlių iš Maroko, kurie melavo esą nepilnamečiai, yra vyresni negu 18 metų.



Prieš rinkimus į Europos parlamentą internete pasirodė video, kuriame du migrantai spardo paauglį švedą.

Šiuo metu 44 procentai pradinių klasių vaikų yra iš imigrantų šeimų. Tai švedų tautos genocidas.

Mano išverstoje žurnalistės Darijos Aslamovos reportažų serijoje iš Švedijos „Darja Aslamova: Išprievartauta Švedija serga Stokholmo sindromu“ puikiai nušviestas tragiškas multikultūralizmo eksperimentas Švedijoje.

Nuorodos:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą