2019-08-13

Europos naikintojams Salvini – ašaka gerklėje


Europos naikintojams, transnacionalinio bankinio kapitalo marionetėms, Matteo Salvini – ašaka gerklėje. Jis praktiškai sustabdė Rotšildų pažo Džordžo Sorošo organizuojamą afrikiečių vežimą į Italiją, o dabar, o siaube, nenori toliau būti koalicijoje su finansinio kapitalo suorganizuota klouno Grillo partija 5-žvaigždės. 

Jie tai mėgsta – klounas prezidentas Ukrainai, klouno partija – Italijai. Tačiau italai per 11 mėnesių, praėjusių nuo parlamento rinkimų, atsipeikėjo nuo jiems per MIP rodomų miražų ir klounai neteko buvusio populiarumo. 5-žvaigždžių populiarumas sumažėjo dvigubai: nuo 34 procentų per rinkimus iki 17 - šiuo metu. Salvini „Lyga“ populiarumas siekia 38 procentus.



Suprantamas globalistų inkštimas ir lojimas, sklindantis iš Briuselio. Salvini priešinasi Italijos žlugdymui euru. Su silpna lyra Italijos ekonomika dinamiškai augo, po euro įvedimo ekonomika sustojo. Savo šalies patriotas Matteo Salvini, kuriam, kaip ir JAV prezidentui Donaldui Trampui, „Italija - pirmiausia“, neketina laikytis biudžeto deficito kriterijų, neketina padaryti iš Italijos „pabėgėlių stovyklos“.



Le Monde rašo, kad Salvini ir Italija – grėsmė ES. Ar iš tikrųjų? O gal tokia ES, kokia ji yra dabar, yra grėsmė ES narėms, kur naudą iš tokios valiutų sąjungos gauna stipriausia ekonomika – Vokietija, kuri iščiulpia iš ES periferijos darbo išteklius, žaliavas, o dabar ir elektros energiją, kurios Vokietijai, dėl beprotiškos Merkel vykdytos „žaliosios energetikos“, katastrofiškai stinga, kuomet nepučia vėjas ir nešviečia saulė.

Greičiausiai Salvini partneriais taps suverenistinė partija „Italijos broliai“ ir Berluskonio „Pirmyn, Italija“. Šio aljanso lyderiu bus Matteo Salvini. Eidamos į rinkimus partijos nenumato sudaryti „bendrus sąrašus“.

EK darbas pasunkėtų. Lig šiol pas alkoholiką Žaną Klodą Junkerį atvykdavo Džordžas Sorošas ir padiktuodavo dienotvarkę. Stojus prie Italijos vyriausybės vairo Salvini, tokie juokai nepavyks, Briuselio biurokratams teks pajudinti užpakalius ir pakratyti savo tuščias galvas, kad kažką keisti ES, kuri, kaip „Titanikas“, plaukia tiesiai į katastrofą.

Italijos suvereni skola €2 300 milijardai, 130% BVP. Šią skolą Briuseliui tylint išaugino ankstesnės vyriausybės premjeras Matteo Renci. Keista, bet tuomet inkštimo ir lojimo iš Briuselio nebuvo girdėti.

Šiuo metu Salvini blokuoja per 500 Afrikos veltėdžių migrantų, norinčiu užsėsti ES mokesčių mokėtojams ant sprando. Salvini šiandien pranešė, kad šiuo klausimu dirba, kad neįleisti migrantų transportu užsiimančių NVO į Italijos pakrantę.

Ocean Viking, iš Prancūzijos, veža 356 migrantus, o ispanų Open Arms - 160 žmonių. Nei Ispanija, nei Prancūzija nepriima savo laivų į savo uostus. Štai toks apsimestinis šių šalių „solidarumas| ir „humanizmas“. Realybėje visa tai yra tuščias garsas. Ispanija šiandien patvirtino, kad atsisako priimti imigrantus.

„Šiandien iš ryto ministerijoje aš dirbu, kad neleisti išlaipinti 500 migrantų iš dviejų nevyriausybinių organizacijų laivų, vieno prancūzų ir vieno ispanų. Aš jums pranešiu, kuo tai pasibaigs. Aš nepasiduodu“, - pareiškė Salvini.


Vakar Italijos senatoriai pasisakė už tai, kad rugpjūčio 20 dieną premjeras Dpiuzepė Konte padarytų senate pranešimą dėl situacijos valdančiojoje koalicijoje.

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą