2019-08-23

Merkel kuria koaliciją, kad pakartoti 2015 metų migracijos krizę, o Nausėda pritaria Lietuvos sunaikinimui

Merkel politika yra pražūtinga visai Europai. Ji yra  ES naikinimo migrantais iniciatorė, vykdytoja dar ES „Tėvo“ Kudenhove Kalergi idėjos apie europiečių pavertimą sumaišytos rasės spalvotais „kiekybės žmonėmis“, „kokybės žmonių“ - žydų elito tarnais. 

Tai nėra kokia trumpalaikė Merkel fixe idėja. Merkel už „40 metų tarnybą Izraeliui ir žydų tautai“ 2008 metais yra apdovanota galingiausio pasaulyje žydų masonų ordino „Bnai Brith“ medaliu ir pinigine premija.

Jos organizuota 2015 metais „pabėgėlių krizė“ buvo dirbtinai Sorošo ir kitų žydų finansinių oligarchų sukelta invazija į Europą, o Merkel veiksmai gerai apgalvoti ir koordinuojami. „Pabėgėliai“, varomi iš „Didžiojo Izraelio“ teritorijų, buvo aprūpinti debetinėmis bankų kortelėmis, ECB ir Sorošo padengtomis, nemokamais išmaniais telefonais su kelionės maršrutais (1, 2, 3, 4, 5).

Mike Shedlock portale moneymaven.io rašo, kad „Vokietijos užsienio reikalų ministras Heiko Maas eina tuo pačių keliu, kaip ir pasmerkta Angela Merkel.“

Jis buria migrantų perskirstymo ES koaliciją, tai yra užsiima tuo, kuo Angela Merkel užsiiminėjo šių metų sausio mėnesį Davoso ekonomikos forume, kur sulaukė nesenai atsistatydinusio Italijos premjero Dž.Konte pritarimo savo beprotiškai susinaikinimo politikai. Tai buvo viena iš pagrindinių Italijos vyriausybės griuvimo priežasčių.

Pagal naują Merkel planą Vokietija turi skatinti sukurti koalicija valstybių, kurios nori pasidalinti nelegaliais migrantais, plaukiančiais iš Libijos. Apie tai rugpjūčio 17 dieną pranešė Heiko Maas.



„Dabar mes turime eiti pirmyn su tomis valstybėmis-narėmis, kurios pasirengusios priimti pabėgėlius — visos kitos lieka pakviestomis dalyvauti“, - pasakė ministras RND media grupei.

Jo žodžiais, Vokietija būtų pasirengusi įnešti savo indėlį ir priimtų tam tikrą pabėgėlių dalį pagal „privalomą“ perskirstymo sistemą. Socialdemokratas Maas pažymėjo, kad ginčai tarp ES valstybių dėl perskirstymo pabėgėlių „daugiau neturi“ trukdyti susitarimui dėl migrantų gelbėjimo Viduržemio jūroje.

Ši siūlymą nedelsiant atmetė buvęs Austrijos kancleris Sebastian Kurz, kurio konservatyvi partija yra lyderis rugsėjį įvyksiančiuose rinkimuose. Jis nurodė, kad ligšiolinė ES pabėgėlių politika buvo nesėkminga, o Viduržemio jūros migrantai turi būti sugrąžinti į savo kilmės šalis.

„Migrantų paskirstymas Europoje patyrė nesėkmę“, - pasakė Kurz. „Mes eilinį kartą svarstome 2015 metų idėjas, kurios jau senai pasirodė esančios nepraktiškos“.

Merkel migracijos politika buvo pagrindinė priežastis, kodėl jos KDS partija prarado rinkėjų palaikymą. Tuo tarpu anti-migracinė ir anti-euro partijos AfD populiarumas nuolatos augo.


2019 metų gegužės 15 dieną Merkel pranešė Vokietijai, kad palaiko imigraciją, o „Vokietijos ateitis priklauso nuo migracijos“.

Mike Shedlock rašo: 
„Jeigu jūs „priklausote“ nuo žemos kvalifikacijos imigrantų, ką tai kalba apie jūsų dabartinius gyventojus? Tai pasveikinkim milijonus nekvalifikuotų migrantų, duokime jiems nemokamus pinigus, nemokamą būstą, nemokama ta ir nemokama aną, kol jie nekalba vokiškai ir nenori kada nors kalbėti vokiškai.“

2010 metais buvęs Vokietijos Bendesbanko valdybos narys, politikas ir publicistas dr.Thilo Sarracinas išleido knygą „Vokietija – susinaikinimas“. Šiandien Vokietijos susinaikinimas tik įgauna tempą.

Rugpjūčio 21 dieną die Welt paskelbtais duomenimis, kad 2005 metais Vokietijoje gyveno 66,4 milijono vokiečių be migracijos fono, o 2018 metais – 60,8 milijono.

Viena iš vokiečių išmirimo priežasčių yra tai, kad kosmopolitiškas Vokietijos elitas nesuinteresuotas vokiečių nacijos išlikimu. Yra ir ekonominė Vokietijos susinaikinimo priežastis.

Septintojo dešimtmečio pradžioje Vokietijoje buvo šimtaprocentinis užimtumas. Tolimesnis gamybos plėtimas reikalavo arba automatizacijos, arba pigios darbo jėgos iš užsienio. Skirtingai nuo Japonijos, Vokietija pasuko pigios darbo jėgos importo, o ne automatizacijos keliu. Užsienio darbininkų perteklius sukūrė bedarbystę. Pelnas buvo privatizuotas, o socialinės išlaidos nacionalizuotos.

Tokia politika ilgalaikėje perspektyvoje sukelia trūkumą tarptautinių rinkų, kurios šiandien reikalauja žymiai aukštesnio Vokietijos ekonomikos automatizacijos lygio. Vokietija, pasirinkdama imigraciją, o ne automatizaciją, praranda savo konkurencingumą.

Vokietijos valdančioji klasė pasirinko greitus pelnus, pigią darbo jėgą, imigrantus, o ne ilgalaikes investicijas į gamybos automatizavimą. Thilo Sarrazin nuomone, tai tiesus kelias į susinaikinimą.


AfD frakcijos Bundestage bendrapirmininkė Alice Weidel nuomone, pramonininkai turi pareikalauti keisti Merkel Vokietijos ekonomikos naikinimo politiką.

Weidel rašo:

„Krizė automobilių pramonėje, greta su augančiu ekonominiu nuosmukiu, stiprėja.“ „Jeigu Berlyne trūksta supratimo, tai ekonomika privalo, pagaliau, garsiai apie save prabilti. Kitaip nuosmukis neišvengiamas“.

Rugpjūčio 14 dieną įvykęs Lietuvos prezidento G.Nausėdos vizitas pas drebančią A.Merkel paliko didelį nusivylimą ne tik tuo, kad neva dėl Merkel ligos įvesta mada klausytis valstybės himno sėdomis ir nėra jokių garantijų, kad greitai tai nebus Berlyne daroma gulomis. Nusivylimas apima todėl, kad Nausėda įsipareigojo matomai smegenų liga sergančiai Merkel į Lietuvą vežti beraščius ir nekvalifikuotus veltėdžius iš Afrikos ir Azijos.



Nuorodos:







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą