2019-08-15

Sukėlė liūdesį, užuojautą Lietuvai ir nenormalumo jausmą


Nenormalu, kai žmogus sėdi skambant himnui, nenormalu, kai per du metus įgyja „antrą tėvynę“, nenormalu, kai savo valstybės naikinimą bemoksliais ir bekultūriais migrantais iš Afrikos ir Azijos vadina „solidarumu“, nenormalu, kai kova su kaimynų jau praktiškai pastatyta elektrine tampa užsienio politikos pagrindu, nenormalu, kai rūpestis kaimyninės Ukrainos interesais dominuoja prieš savo šalies interesus.




Viskas buvo nenormalu šiame gaidiškame pasisakyme per spaudos konferenciją, net kalbos apie vokiškų investicijų gėrį. Pigios kolonijinės Lietuvos darbo jėgos išnaudojimas ir kapitalo išvežimas į metropoliją - joks gėris kolonija tapusios Lietuvos žmonėms, kai už tą patį darbą lietuvis gauna tris kartus mažesnį darbo užmokestį nei vokietis, o „investuotojui“ taikomos mokestinės lengvatos.


Man mūsų šalį atstovaujančio žmogaus gaidiška išvaizda ir laikysena sukelia tik šypseną, nes ji stulbinančiai hormonizuoja su gaidišku jo turiniu. Prisiminiau jo vardo reikšmę. O gal, vis tiktai, tarp vardo ir žmogaus atsiranda gilesnis prasminis ryšys? 







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą