2019-08-01

Štutgarte siras gatvėje sukapojo kardu vokietį (papildyta video)


Štutgarto Europaplatz gatvėje 36 metų vokietis buvo sukapotas kardu. Tai padarė „pabėgėlis“ iš Sirijos, 28 metų amžiaus, į šalį atvykęs 2015 metais, kuomet Angela Merkel į Vokietiją įleido apie du milijonus „pabėgėlių“. Nusikaltimo liudininkais tapo dešimtys žmonių (1, 2, 3).





Žmogžudystė įvyko liepos 31 dieną 18:40. Liudininkai pranešė, kad gatvėje pykstasi du vyrai, viena iš jų griebė ginklą, panašų į kardą, ir juo sukapojo priešininką. Po žmogžudystės nusikaltėlis nuvažiavo dviračiu. Tą pačią dieną policija sulaikė žmogžudį. Jis buvo policijai žinomas dėl vagystės parduotuvėje ir materialinės žalos padarymo. Šis prieglobsčio prašytojas gyveno su auka viename name Fazanenhof rajone. Iš šio buto siras turėjo išsikraustyti po Kalėdų, bet apsigalvojo. Žmogžudystės motyvas nežinomas.


Nusikaltėlis šiuo metu apklausiamas. Savo aukai jis nukapojo ranką.

„Pabėgėliai“ vos ne kiekvieną dieną žudo vokiečius. Šalis dar neatsigavo nuo siaubingos žmogžudystės liepos 29 dieną Frankfurte, kai „pabėgėlis“ iš Eritrėjos nužudė 8 metų berniuką, o kėsinosi nužudyti ir jo mamą, ir dar 78 metų perone stovėjusią senutę.

"Die Welt" pranešė, kad keli liudininkai nufilmavo šią žmogžudystę ir video paskelbė. Valdžia juos nubaudė už tai.

Paaiškėjo, kad žudikas ne siras, o palestinietis. Tai dar kartą įrodo, kad Vokietija net nežino, kas per žmonės vaikšto jos miestų gatvėmis, iš kur jie, kokia jų praeitis.

Šaltiniai:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą