2019-08-22

Prastai vaidinantis tarptautinio sionizmo marionečių teatras



Tai, ką matydavau prieš daugelį metų su mažu sūneliu lankydamas Vilniaus lėlių teatrą ir ką matau šių dienų pasaulio politiniame spektaklyje, labai skiriasi. Ten lėlės vaidino geriau, ten buvo švaru ir šviesu.

Ar kas gali būti labiau mechaniško, robotizuoto ir nesimpatiško už Rotšildų banko „Goldman Sachs“ lėlę Makroną? Jis ne liberalas, jis yra pats 100 procentinis liberalizmas, neapkenčiantis prancūzų tautos, kuri, jo nuomone, neturi „istorijos ir kultūros“, kurios likučiai, po ilgo minkymo į belytę, betautę ir berasę masę, vis dar ima priešintis, užsivelka kokias „geltonas liemenes“.




Kaip stengėsi mūsiškiai provincialūs propagandistai juodinti Putiną, rusus! Tačiau tereikėjo vienos dienos, Makrono ir Trampo lėlių timptelėjimo už virvelių, ir mes staiga sužinojome, kad rusiška tarptautinio sionizmo marionetė Putinas nėra bloga, kad jis visai ne velnias, kad jis geras, kad su juo susitikti reikia, reikia G8, nepakaks G7.

Gal po viso to mūsų užsakomieji polit-rusofobai iš gėdos susikiš savo liežuvius sau į antrą galą?

Juokingiausia man lėlė iš „skandinavų banko“, skirta vaidinti Lietuvos prezidentą. Ko jis čia tuščiai laksto, kelia audrą stiklinėje? Rusai nebepuola! Putinas geras, todėl ir Batka bus geras, o jo prigaminta elektra bus „košerinė“. Net neabejoju, kad po kurio laiko ir mūsų besmegenei lėlei bus toks timptelėjimas, atlėgs tuščias šėlas.



Didžiausią Trampo lėlę tampo daugiausiai, gana grubiai, todėl jis be užuolankų ir pasakė, kad Grenlandiją nori iš Danijos pirkti. Ne atimti, o pirkti. Davė pasiūlymą, nuo kurio negalima atsisakyti. Kaip „Krikštatėvyje“. Danų karališka šeima vaidina, kad nesuprato. Premjerė gal ir nesuprato, ji antrarūšė marionetė. Tai geras pasiūlymas, priešingu atveju juk bus surengtas Šanchajus, studentai, maištai, lietsargiai, dujos... Tiek visokių variantų.


Labai įdomus lėlių spektaklis vyko šiomis dienomis Kijeve, kur susitiko dvi „košerinės“ marionetės. Tik ukrainiečių duona buvo ten „nekošerinė“, todėl Sara Netanyahu valgyti jos negalėjo, numetė paniekinančiai ant žemės.


Niekas taip ir nesuprato, kam buvo reikalingas šis spektaklis. Aš gi matau vienintelę jo prasmę – parodyti visiems, kad Ukrainos nebėra, jos vietoje atkurtas Chazarų kaganatas.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą