2019-08-18

Neadekvati Nemiros Pumprickaitės LGBT „Savaitė“


Sekmadieninės, rugpjūčio 18 dienos, Nemiros Pumprickaitės LRT laidos „Savaitė“ anonsas dar išvakarėse skelbė, kad Lenkijos LGBT „gali laimėti rinkimus“. Nustebau, švelniai kalbant, nes seku įvykius šioje šalyje.

Be jokios abejonės, Sorošas ir jo šeimininkai Rotšildai labai nori sugriauti Lenkiją. Ši valstybė, skirtingai nuo bestuburės Lietuvos, nepaklūsta Briuselio ir drebančios nuo Vokietijos himno Merkel
diktatui. Lenkija neįsileidžia „pabėgėlių“, remia šeimas, skiria vaiko pinigus, o svarbiausia, nepaklūsta žydų vykdomam turto reketui.

Manau, visos šios aplinkybės lėmė, kad pasaulio pinigų šeimininkai metė į ataką prieš orią lenkų tautą savo išbandytą valstybių ir tautų griovimo armiją - „vaivorykštinius neokomunistus“, kaip LGBT pavadino Krokuvos arkivyskupas.


„Raudonas maras jau nevaikšto po mūsų žemę, bet atsirado naujas, neomarksistinis, kuris nori pavergti mūsų sielas, širdis ir protus. Ne raudonas, bet vaivorykštės spalvų," – pasakė Krokuvos metropolitas, arkivyskupas Marek Jędraszewski rugpjūčio 1 dieną pamokslo metu, kuris buvo skirtas Varšuvos Sukilimo 75-metų sukakties paminėjimui.

LGBT „žygdarbius“ Lenkijoje, prasidėjusius Čenstachovos madonos atvaizdo išniekinimu, aš nuolatos fiksavau savo bloge www.lebionka.blogspot.com, pagrindinius iš jų paminėjau vakar skelbtame straipsnyje „Stulbinantis Vilniaus ir Varšuvos merų panašumas“. Reikia pažymėti, kad stipriausias „Vaivorykštinio maro“ tarptautinio internacionalo smūgis teko Lenkijos bažnyčiai, tautos istorijai ir vaikams.

Lenkijoje į šiuos LGBT paradus savo darbuotojus varyte varo užsienio investuotoja "IKEA", o atsisakančius eiti - meta iš darbo.

Lenkijos spauda LGBT maršus vadina „cirku, važinėjančiu po Lenkiją“, nes juose dalyvauja tie patys veikėjai, pervažiuojantys iš vieno Lenkijos miesto į kitą. Prie jų prisijungia užsienio gastrolieriai.

Aš, savo ruožtu, vadinu cirku „vaivorykštinio maro“ bacilomis apkrėstą Nemiros Pumprickaitės laidą "Savaitė".

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą