2019-08-04

Merkel valdžios šizofrenija: Vokietija įvedė sienos su Šveicarija kontrolę. Marksas vėl kelia chaosą Europoje!



Vokietija reikalauja, kad Italija įsileistų vokiškų NVO vežamus imigrantus, o pati ėmė kontroliuoti  sieną su Šveicarija, kad iš šios šalies neatvyktų nelegalūs imigrantai? Ar tai ne Angelos Merkel šizofrenija, prasidėjusi nuo jos drebėjimo priepuolių?

Po to, kai „pabėgėlis“ iš Eritrėjos, atvykęs į Vokietiją iš Šveicarijos, nužudė vaiką, o „pabėgėlis“ arabas, atvykęs nežinia iš kur ir nežinia su kokiais dokumentais, sukapojo vokietį su kardu, Vokietija įvedė sienos kontrolę su Šveicarija.

Vokietija turi 347 kilometrų sieną su Šveicarija. Vokietijos organizuoti transporto magistralių patikros punktai prieštarauja laisvo judėjimo susitarimams tarp ES ir Šveicarijos. Tai pažeidžia Šengeno susitarimą. Per metus į Vokietiją migruoja iš Šveicarijos 50000 nelegalų, kurie atvyksta iš Šveicarijos. Vokietijos vidaus reikalų ministro Horsto Zeehoferio nuomone, tokia situacija yra „ypatinga padėtis viešosios tvarkos požiūriu“. To pakanka, kad sustabdyti Šengeno sutarties galiojimą.





Vokietijos piratus, vežančius afrikiečius į Italiją, finansuoja Marksas!


„Il Giornale“ praneša, kad tarp viduržemio jūros piratų sponsorių yra neokomunistas Vokietijos vyskupų konferencijos vadovas kardinolas Reinhard Marx, viso pasaulio komunistų tėvo Karlo Markso bendrapavardis, o sprendžiant iš pavardės ir jo tautietis.

Viduržemio jūros piratai ir prekeiviai žmonėmis iš NVO „Sea Eye“ sakė, kad „Jeigu kardinolas Marksas mums neduotų 50000 eurų, mes negalėtume išvykti“.

„Spiegel“ duomenimis, kardinolas Marksas Sea-Eye davė 50000 eurų, bet ne iš savo kišenės, o iš mokesčių skiriamų katalikų bažnyčiai. Po to, kai visuomenė sužinojo, kad NVO atlieka migrantų taksi vaidmenį, aukos sustojo. Liko vyskupas Marksas, agituojantis, kad Europos durys būtų atviros visiems. Kardinolas Marksas organizavo lėšų rinkimą piratams iš visų Vokietijos katalikų bažnyčių.

Arkivyskupas Jan Paul Lenga pasakė: „buvo Karlas Marksas. Ir kardinolas Marksas, kuris kalba tą patį. Nėra jokio realaus skirtumo“.

2016 metais vyskupas Marksas du kartus lankėsi Izraelyje ir sukėlė kritikos laviną už tai, kad būdamas Al-Aksos mečetėje ir Jeruzalėje prie Raudų sienos nusiėmė nuo kaklo kryžių, kad neįžeisti žydų ir musulmonų. Žiūr. Nuotrauką.

Nuorodos:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą