2020-01-06

Gal reikia klijuoti lipdukus „šabesgojus“ – ant valdžios judeofilų kaktų ar užpakalių?


Vilniaus mero-šabesgojaus bakchanalija Gedimino kalno papėdėje galėjo būti senai išspręsta, jeigu mes turėtume adekvačią valdžią, o ne judeofilus, tarnaujančius ne Lietuvai ir lietuvių tautai, o ES sionistiniam lobi, neturinčius jokio patriotizmo jausmo, o vien bandančius kažką nugvelbti iš vargšelės mirštančios Lietuvos: kas sklypą draustinyje, teismo sankcionuotoms, bet įstatymus pažeidžiančioms namo statyboms, kas kelią prie savo namo.

Kokie žmonės, infuzorijos dydžio, tokie ir jų darbai, toks ir atstovavimas lietuvių tautai, Lietuvai.

Pusė Vilniaus policijos ir riaušių malšinimo pajėgų, su šunų prigrūstais pikapais, dabar mesti saugoti Arsenalo pastato, kad Lietuvos patriotai vėl nepervadintų gatvės mūsų Didvyrio Kazio Škirpos vardu, neužklijuotų lipduko su jo vardu, todėl, manau, pats laikas lipdukus su užrašu „šabesgojus“ klijuoti ant kaktų ar užpakalių mūsų valdžios minkštakūniams.



Aišku, užklijuoti lipduką ant kaktos nėra lengva, tačiau lipdukus galima padėti ir ant kėdžių prieš atsisėdant. Lipdukas ant užpakalio jiems irgi labai tiks, nes nurodys vietą, kur jie keturlinki lendą žydaudami, minėdami „žydų tautos istorijos ir Vilniaus Gaono metus“, bet niekindami lietuvių tautos istoriją, jos Didvyrius, pamiršdami, kad prisiekinėjo ant Lietuvos Konstitucijos, o ne ant Talmudo ir Toros.

Izraelio ir Rusijos garsus publicistas Izraelis Šamiras primena, kas nutinka, kai gojų valstybių elitas suserga judeofilija.

Šamiras rašo: „Judeofilija, meilė žydams - yra perspėjantis pavojingos ligos simptomas, elito ir darbo klasių susvetimėjimo požymis, šiuo metu Prancūzijoje ir Anglijoje klestinti liga. Judeofilija smogia susiskaldžiusioms visuomenėms ir gali sukelti jų griūtį daug greičiau nei jos Siamo dvynis antisemitizmas. Tai įvyko praeityje, geriausias pavyzdys - Lenkijos karalystė, kur šlėkta (didikai) mylėjo žydus ir niekino paprastus žmones, bydlo (galvijus), kol jų valstybė nežlugo.

Lietuvos elitas serga sunkia judeofilijos ligos forma, todėl, manau, jiems bus garbė ant kaktos ar ant užpakalio užsiklijuoti lipdukus „šabesgojus“.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą