2020-01-06

Islamo teroristas Vokietijoje užpuolė policininkus ir buvo nušautas


Vokietijos mieste Gelsenkirchen (Šiaurės Reinas Vestfalija) teroro aktas pasibaigė greitai. Sušukęs Alach Akbar teroristas, ginkluotas peiliu ir vėzdu, puolė policininkus prie nuovados. Į reikalavimą sustoti, nusikaltėlis nereagavo, todėl buvo nušautas.

Dėl Merkel migracinės politikos Vokietija tapo islamo teroristų knibždėlynu. Islamistai terorizuoja ne tik civilius gyventojus, bet vis dažniau puldinėja jau ir policiją. Šį kartą policija sureagavo adekvačiai.

Sekmadienį 19:40 turkas (37 metų), kelis karus teistas už prievartą, atėjo prie policijos nuovados. Vienoje rankoje jis laikė vėzdą, kitoje – peilį. Turkas trenkė vėzdu į patrulinį policijos automobilį, stovėjusį prie nuovados. Policininkai išlipo iš mašinos ir liepė pakelti rankas aukštyn. Islamistas nepakluso ir puolė policininkus, šaukdamas Alach Akbar. Vienas iš policininkų (23 metų) šovė puolančiam nusikaltėliui į krūtinę. Šūvis buvo mirtinas.

2016 metais Honoveryje įvyko analogiškas atvejis. Studentė Sofija C. (15 metų) su peiliu užpuolė du policijos karininkus. Vienas iš jų buvo rimtai sužeistas. 2016 metais islamistas Paryžiuje peiliu į kaklą sužeidė policininkę, o 2019 metais afrikietis Romoje papjovė policininką, kitą sužeidė.


Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą