2020-01-04

Paryžius, islamistas pjovė parke praeivius, vienas sužeistasis mirė


Liudininkai tvirtino, kad teroristas šaukė „Alach Akbar“ ir pjovė praeivius. Vienas žmogus nuo durtinių žaizdų mirė.

Tai įvyko pietiniame Paryžiaus priemiestyje Villejuif, apie 14 valandą, parke Hautes Bruyères. Užpuolimo metus, mažiausiai, keturi žmonės buvo sužeisti, įskaitant du policininkus. Nusikaltėlis pabėgo, bet buvo persekiojamas ir policininko nušautas.


Le Parisien praneša, kad nužudytas 56-metų Michalski J. Jis mėgino apginti savo 47 metų žmoną, kuri buvo užpuoliko sunkiai sužeista. Trečioji auka buvo 30-metė Aurora K. Ji sužeista į nugarą, kuomet bėgo parke. 



Valdžia iš islamo teroristo daro psichikos ligonį

Nustatyta, kad islamistas – 22-metis Natanas C. Po nesėkmingo bandymo papjauti kitus praeivius, teroristas pabėgo A6 keliu. Į teroristą paleisti mažiausiai penki šūviai. Jis buvo tipiškos islamistų išvaizdos: su barzda ir juodai apsirengęs. Natanas C. buvo policijos sulaikytas 2016 metais, kai demonstracijos metu mėtė į policiją petardas.

Paryžius, kaip visada islamistų išpuolių atvejais, iš teroristo daro psichikos ligonį, „paprastą nestabilios psichikos jaunuolį“.

Blogiausias visų laikų Prancūzijos prezidentas Manuelis Makronas, prieš kurį piliečių protestai nenutrūksta jau antri metai, Tviteryje parašė, kad „palaiko aukas, jų šeimas, teisėsaugos organus“, melavo, kad „tęsia kovą prieš aklą prievartą, už visų prancūzų saugumą“.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą