2020-01-11

Mintys pakeliui iš mitingo „Lietuvos vėliavos neuždrausit“



Šiandien, sausio 11 dieną, ne 14:30 val., kaip buvo skelbta, bet apie 15 val., prie Mindaugo paminklo įvyko mitingas. Jame dalyvavo žadėjęs nedalyvauti Arvydas Juozaitis, bet nedalyvavo „Tautos forumo“ vadovas Vytautas Radžvilas. Po šios rokiruotės, gali būti, ir renginys buvo pervadintas. Netikslus dabar tapo ir mano komentaras apie dviejų dramblių lytinį aktą.
http://lebionka.blogspot.com/2020/01/mintys-pakeliui-i-mitinga-lietuvos.html


Aš manau, kad abiejų šių „dramblių“ tikslas yra toks pats, tik su Lietuva jis turi mažai ką bendro. O tikslas šis - kaip ant medžio sėdinčių pavianų, su raudonomis sėdynėmis: dominuoti, nusiraškyti kuo daugiau bananų ir padauginti kuo daugiau savo palikuonių.




Krito į akis tai, kad į mitingą atėjo sukčiaus ir aferisto Stanislovo Tomo, sudaužiusio mūsų tautos Didvyrio generolo Vėtros atminimo lentą, kūjanešys, lygtinai nuteistas Kazimieras Juraitis. Padariau lankstą, kad nesuteršti į šitą padugnę rankų. Prisipažinsiu, taip norėjau priėjęs užkabinti jam į pabarzdę kablį.

Dar mačiau vaikštantį politologą Vytautą Sinicą. Tik, žinote, man geriau Radžvilas danguje, nei sinica rankoje (perdariau rusų patarlę, kuri sako, kad geriau zylė (sinica) rankoje, negu gervė danguje).



Mitinge dalyvavo Panevėžio vyskupas Jonas Kauneckas.

Esu įpratęs nieko nelaukti ilgiau 15 minučių. Tiek studijų laikais laukdavome į paskaitas vėluojančių profesorių. Šį kartą laukiau beveik 30 minučių. Kai jau žingsniavau troleibuso sustojimo link, kažkas ėmė kalbėti 100 kartų girdėtą tekstą... Širdį slėgė akmuo. 200-300 žilagalvių, kurių amžiaus vidurkis 60 metų, tarp kurių 50 fotografų!? Tai tiek tėra Vilniuje ir jo apylinkėse lietuvių, kuriems rūpi Tėvynės likimas?






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą