2020-01-27

Lenkija nutarė pasidaryti charakirį su Rotšildų Goldman Sachs, kuris gali pribaigti ir Lietuvą




Lenkijos radijas pranešė, kad sausio 23 dieną Davose (Šveicarija) vykusį Pasaulio ekonomikos forumą aplankė Lenkijos prezidentas Andžejus Duda ir šios šalies premjeras Motiejus Moravieckis. Duda informavo, kad Lenkijos kompanija PZU, stambiausia šios šalies draudimo ir finansų kompanija ir vienas stambiausių pasaulio investicinių bankų Goldman Sachs Group įkūrė fondą, kuris investuos į „Trijų jūrų“ regiono ekonomikas.

2016 metais Andžejus Duda paskelbė apie „Trijų jūrų“ (Baltijos, Juodosios ir Adrijos jūrų) projekto realizavimą. Akivaizdu, kad ši idėja kilusi iš Juzefo Pilsudskio idėjos apie Lenkiją „nuo jūros iki jūros“.



2018 metais prie „Trijų jūrų“ projekto prisijungė 12 šaliųLenkija, Rumunija, Slovakija, Vengrija, Čekija, Bulgarija, Kroatija, Slovėnija, Austrija, Lietuva, Latvija, Estija. Dauguma šių šalių dėjo viltis į dujų transporto struktūrą, kurią planavo įrengti JAV, pagrindinis projekto lobistas.

„Visi tie, kas norės investuoti į pačias didžiausias firmas, dirbančias „Trijų jūrų“ regione, galės per šį fondą vykdyti kapitalinius įdėjimus. Šis pasiūlymas adresuotas investuotojams iš viso pasaulio“, - pabrėžė Andžejus Duda.

Lenkijos radijas nurodė, kad, ekspertų nuomone, Centrinės-Rytų Europos regionas pasiekė tokį aukštą išsivystymo lygį, kad turi tapti patrauklia kryptimi investicijoms iš viso pasaulio. „Trijų jūrų“ fondas dalyvaus finansavime pagrindinių regiono infrastruktūros projektų.

Kokią naudą gali atnešti šis projektas lenkų tautai?


Aš manau, kad Goldman Sachs Group - charakiri Lenkijai. Goldman Sachs yra Rotšildų bankas, o Rotšildai yra JAV FRS steigėjai, „pinigų šeimininkai“, Sorošo šeimininkai, Makrono ir daugelio ES lyderių šeimininkai. Jų kapitalas skaičiuojamas trilijonais dolerių, bet faktiškai yra neribotas, nes jiems priklauso JAV dolerių spausdinimo staklės, jiems priklauso didžiausios pasaulio aukso atsargos.


Kam genderizmo ir LGBT diegėjas Goldman Sachs reikalingi katalikiškai Lenkijai?


Šių metų sausio 24 dieną buvo pranešta, kad Goldman Sachs nuo liepos mėnesio nefinansuos kompanijų, kurių direktorių taryboje nebus bent vieno LGBT atstovo. Perspektyvoje numatoma reikalauti ne tik genderinės, bet ir rasinės įvairovės.


Kam Lenkijai, atsisakančiai gražinti žydų turtą, kurį šie prarado Vokietijos ir Sovietinės agresijos pasekoje, reikalingi šių pretenzijų rėmėjai Rotšildai?

Yra žinoma, kad karo metu Rotšildai ir jų turtas buvo saugiai evakuoti iš Trečiojo reicho. Tačiau kai kas liko...

Sausio 26 dieną pranešta, Rotšildų klano nariai kreipėsi į teismą dėl restitucijos jų turto Vienoje, kurį konfiskavo naciai karo metu. 20-tojo šimtmečio pradžioje Rotšildai rėmė savo tautietį žydą „psichoanalytiką“ Zigmundą Freudą. Jie 1905 metais įsteigė „psichinės sveikatos“ fondą ir jam perdavė kelis pastatus. Šie pastatai karo metu buvo nacionalizuoti. Pagal Austrijos įstatymus ieškinių senatis – 30 metų. Savo pretenzijas Rotšildai vertina 110 milijonų eurų. Vienos valdžia įsitikinusi, kad visos pretenzijos neturi pagrindo. O kaip su Rotšilų įtaka, pinigais, auksu? Ar prieš tai atsilaikys teismai? Procesas prasidės vasario 20 dieną.

O kokias turtines pretenzijas Rotšildai gali pateikti Lenkijai?

Lenkijos valdžia nutarė padaryti savo tėvynei charakirį. Nukentės ir Lietuva.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą