2023-10-14

Vargas turėti merą de-bilą, iš čia sostinės nelaimės kyla (video)


Nuotraukoje: paliktas senas pasviręs apšvietimo stulpas; beprotiškai suprojektuota gatvė, kur želdinių juosta atsidūrusi viduryje gatvės.

Vilnius, pusmečiu vėluojanti Petro Vileišio gatvės rekonstrukcija. Kiekvieną dieną čia vaikštau ir negaliu atsistebėti Vilniaus valdžios debilizmu, neracionaliu lėšų įsisavinimu. 



Tiesiog neatsistebiu, kokie bepročiai gali būti architektai ir kokie šiknarankiai gali būti kelininkai. Apie šią bakchanaliją esu rašęs prieš gerą mėnesį, o dabar tęsiu, nes idiotizmas tęsiasi. 

Mano gatvėje vykdomi darbai, kaip modelis, kaip rėkiantis įspėjimas, kodėl mūsų valstybės laukia ne gerovė, o susinaikinimas. 

Kažkas paprieštaraus, pasakys, kad „jūs patys išsirinkote tuos durnius ir vagis į Vilniaus valdžią“. Tai neteisybė! Šita kruglodurovų ir kopeikoliubovų valdžia atsivežė 200 000 slavų iš Ukrainos, Baltarusijos, Rusijos, apdalino juos lengvatomis, vaikų darželiais, nemokamais vaistais ir t.t. - viskas engiamų lietuvių sąskaita, dar visokie išimties tvarka atsiradę „lietuviai“ iš PAR, Izraelio ir pan. Jų, beje, per 40 tūkstančių! Štai jums ir elektoratas, skirtas švonderiams benkunskams rinkti! Tai JAV ir Vakarų Europos demokratų-neokonų patikimai veikianti rinkimų praktika, plius gerai sureguliuoti kompiuteriai!

Pradedu šios dienos trumpą ekskursiją baigiamu statyti pėsčiųjų-dviračių-automobilių taku greta Neries:

Vargas turėti merą debilą,

Iš čia vilniečių visos nelaimės kyla!

Stulpai girti čia, kiekvienas sau pasvirę,

Čia berželius sodina palei žalią girią,

Čia vagys tvorą tveria išilgai Neries,

Dievulis, gal, vagių šių pagailės!



Prieš kelis metus nutiestame dviračių-pėsčiųjų take nėra nei vieno turėklo, nes Neries šlaitai nei aukšti, nei statūs. Dabar tiesiama trasos atkarpa su atitvarais. Kam jie? Kad daugiau ištratinti pinigų? Kad daugiau pavogti?



Visi paneriai apaugę medžiais, bet debiliškai miesto valdžiai užnižo pasodinti berželius! Nebuvo kur įkišti, užsiliko nuo ankstesnio Vilniaus mero - gatvių siaurintojo?






Mano gatvėje pridaryta ir daugiau kvailysčių. Žibintai čia - dviem eilėm! Ar ne beprotnamis?

Šios dienos video iliustracija:



https://www.youtube.com/watch?v=zLhpX6HdQ9w


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą