2019-04-08

Aferistas Stanislovas Tomas ir jo nusikaltėlių gauja žaidžia Holokausto korta: sudaužyta atminimo lentą generolui Vėtrai



Šiandien, balandžio 8 dieną, 10 val. 37 minutės, nusikaltėlių gauja kūju sudaužė Vilniaus centre ant Lietuvos Mokslų akademijos Vrublebskių bibliotekos kabančią atminimo lentą Jonui Noreikai-Generolui Vėtrai.

Nusikaltime dalyvavo Stanislovas Tomas, Kazimieras Juraitis ir jo sutuoktinė Vaida Juozapaitytė, filmavusi nusikaltimą. Po įvykdyto vandalizmo akto, Stanislovas Tomas paskambino į policiją ir pranešė apie įvykdytą nusikaltimą.



Lūzeriai aferistai griebėsi Holokausto kortos

Vilniaus apskrities VPK kriminalinės policijos ir nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 2019-03-29 dieną yra pradėjusi ikiteisminį tyrimą dėl piliečio Stanislovo Tomo neteisėtos veikos pagal LBK 182 str. 1 dalį.

Liepto galas prieitas. Tai puikiai suprato ir aferistas Stanislovas Tomas, ir alkoholikas-skandalistas Kazimieras Juraitis, kuris nesurinko reikiamo parašų skaičiaus, kad dalyvauti rinkimuose į Lietuvos prezidento postą. Stanislovui Tomui irgi nesiseka rinkti parašus: šiai dienai tėra surinkęs 2000 parašų, o reikia 10000! Parašus VRK reikia pateikti iki balandžio 11 dienos.

Sukčių gauja sumanė į savo aferą įvelti Lietuvos žydų bendruomenę

Ar norės į šitas padugnes teptis rankas Lietuvos žydai – didelis klausimas. Manau, kad žydams pakaks sveiko proto.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal Baudžiamojo kodekso 284 straipsnio pirmą dalį. Viešosios tvarkos pažeidimas. Tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, patyčiomis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą