2019-04-17

Antikristas sunaikino Notre-Dame. Tuo pačiu metu prasidėjo gaisras prie Al-Aksos mečetės Jeruzalėje ant Šventyklos kalno (video)



Stačiatikių portale 3rm rašoma: Broliai ir seserys! Ne visada įmanoma išaiškinti satanistų ženklus ir simbolius, kuriuos jie naudoja šifravimui savo šetoniškų planų ir veiksmų, bet negalima jų ir nepastebėti. Juk sunaikinimas Notre-Dame de Paris buvo simboliškai pavaizduotas masonų animaciniame filme „Aš naminis ožys 2“ (video, 6:00). O todėl, greičiausiai, šis sunaikinimas buvo senai suplanuotas ir dabar pagal antikristo planą realizuotas.“




Tuo pačiu metu, balandžio 15 vakare, kaip pranešė arabų socialiniai tinklai, meldimosi zonoje „Al-Marvani“ rytinėje Al-Aksos mečetės zonoje kilo gaisras, kuris buvo užgesintas (žiūr. video).



Bet tokių sutapimų nebūna! Šie du gaisrai Paryžiuje ir Jeruzalėje buvo kažkieno sinchroniškai sukelti. Animaciniame filme „Aš naminis ožys 2“ taip pat pavaizduotas sugriovimas mečetės, panašios į Al-Aksą (žiūr. video 3:08).



Kokia palaima spindi masono ir homoseksualisto Emanuelio Makrono veidas! Jis pažadėjo atstatyti "gražesnę" katedrą! Ar ne visiškas intelekto mikronas?!




Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą