2019-04-13

Kova prieš Europos islamizaciją EP rinkimų išvakarėse (trumpa apžvalga)



Artėja rinkimai į Lietuvos prezidento postą (gegužės 12 ir 26 dienomis) ir Europos parlamentą (gegužės 26 d.). Dideliu mastu jie nulems ar išliks Lietuva, išliks Europa.

Aš pasisakau už patriotines jėgas, už dr.Arvydą Juozaitį prezidento poste ir prof.Vytautą Radžvilą ir kitus patriotus, kandidatuojančius į Europos parlamentą. Jei laimės globalistai, Angelos Merkel, Emanuelio Makrono, Džordžo Sorošo ir Žano Klodo Junkerio šalininkai, nekontroliuojamos imigracijos ir federalizacijos šalininkai, Globalaus migracijos pakto rėmėjai, tautų, valstybių, šeimų, lyčių naikintojai, Lietuva labai greitai bus ištrinta iš Pasaulio žemėlapio.

Žemiau pateikiu trumpą pastarųjų įvykių apžvalgą, kuri parodo, kad globalistų valdoma Europa ritasi sunaikinimo keliu, o patriotinė jėgos kyla į kovą už krikščioniškos Europos išsaugojimą.




Merkel vėl atsisako apsaugoti Vokietiją nuo musulmonų invazijos

Balandžio 10 dieną AfD deputatas Bundestage Gottfried Curio pasakė, kad prie Graikijos-Šiaurės Makedonijos sienos yra susitelkę keli tūkstančiai nelegalių migrantų, kurie jėga bando pralaužti šią policijos saugomą ES sieną. Be to Atėnuose praėjusią savaitę imigrantai buvo užgrobę geležinkelio stotį.

Deputatas G.Curio paklausė Angelos Merkel, ar ji saugos Vokietijos sienas, kad nepasikartonų 2015 metais įvykusi 1,7 milijono nelegalių migrantų invazija į Vokietiją. Jo žodžiais, Austrija ir Bosnija įspėjo apie 60000 ir 40000 nelegalų karavanų susiformavimą Graikijoje ir Turkijoje. Vokietijos kanclerė Angela Merkel, nepaisant realios grėsmės. nedavė pažadų, kad Vokietija bus apsaugota nuo naujos invazijos“, o atsakė, kad išorinių ES sienų apsauga „užsiima Frontex“, kad yra susitarimas su Turkija ir Graikija.

Pi-news pažymi, kad „tokiu būdu Merkel netiesiogiai patvirtino, kad vėl leis masėms nelegalių grobikų patekti į šalį, jeigu jie prasibraus iki Vokietijos sienos.“


Katalonijoje per 4 metus musulmonų skaičius išaugo 20%

Nuo 2011 iki 2015 metų musulmonų skaičius Katalonijoje, turtingiausiame Ispanijos regione, išaugo 83000 (19,5%). Šio regiono separatistai katalonai tiesiog atiduoda savo žemę, kurią taip nori atskirti nuo Ispanijos, įvairių kultūrų ir tradicijų žmonėms. Barselomos meras Ada Colau išleidžia 100000 reklamai „prieš islamofobiją“. „Gal regiono patriotai taip nori išgelbėti save nuo masinės imigracijos ir didžiosios islamizacijos?“ - klausia portalas Voice of Europe ir apgailestauja, kad „jeigu jie pasieks nepriklausomybę, greičiau taps pirma islamiška valstybe Vakarų Europoje.“

Nuo 2011 metų čia migrantų padvigubėjo ir dabar jų yra virš milijono, o viso Katalonijoje gyvena 7 milijonai žmonių. Barselona seka Londono keliu, kur ne europiečiai sudaro virš 30%.


Imigrantė iš Somalio perspėja švedus, kad po 50 metų jie praras savo valstybę

Mona Walter, buvusi musulmonė iš Somalio, perspėjo švedus, kad jei vyriausybės politika nesikeis, švedai per 50 metų praras savo šalį. Nereliginga Mona, tik jai atvykus į Švediją 90-taisiais, buvo musulmonų verčiama dėvėti hidžabą ir vaikščioti į mečetę. Vėliau ji tapo ateiste ir krikščione. Mona pasakė: Jau daug metų aš bandau priversti švedus suprasti, kad musulmonų tikslas – užgrobti jūsų šalį. Pirma, ką jie padarys, pareikalaus šariato teismų, kai ir Didžiojoje Britanijoje. Švedai yra įsitikinę, kad jų įstatymai bus visada naudojami jų šalyje. Bet paklauskite pas anglą, ar jis tikėjo prieš 30 metų, kad Britanijoje 2019 metais bus teisėti šariato teismai. Niekas negalvojo, kad tai įmanoma. Jeigu Švedija pripažins šariato teismus, pas musulmonus atsiras nauji reikalavimai, tokie kaip anklavų savivaldybė be švedų visuomenės įsikišimo. Galutinis tikslas, kad šariatas valdytų visą Švediją“.

„Jeigu ten, gali būti, liks šviesiaplaukių ir mėlynakių švedų, tai neturi skirtumo – iki to laiko visi jie bus su nikabais ir parandžomis“, - tvirtina Mona.

Šiuo metu Švedijoje gyvena apie milijoną musulmonų, daugelis iš jų dalyvauja partiniame gyvenime ir siekia savo interesų. Ne už kalnų musulmonų partijos suformavimas.

Belgijoje islamistų partija susilaukė sėkmės. Jų tikslas – paversti Belgiją 100 procentine islamo valstybe ir įvesti šariato įstatymus. Jie tvirtina, kad per artimiausius 12 metų Belgijoje bus musulmonų daugumą.

Monos Walter nuomone, islamistus, kurie nenori tapti Švedijos visuomenės dalimi, asimiliuotis, būtina deportuoti.

„Jeigu mes to nepadarysime, islamas ateis į valdžią per 50 metų. Demografija labai suprantama-per 100 metų viskas pasibaigs, - reziumuoja Mona.



Atėjo laikas studijuoti Europos istoriją

Šio straipsnio pirmoje iliustracijoje yra plakatas su paveikslo Le Marché d’esclaves, 1866, von Jean-Léon Gérôme paveikslo reprodukcija. Tai viena „Alternatyva Vokietijai“ (AfD) Berlyno žemės skyrių Europos parlamento priešrinkiminė reklama.

AfD „savo lanką taiko į gilesnę, Europos tautų kolektyvinę atmintį.“ Ypač į vokiečių, kurių istorinė atmintis buvo pažeista 12 pastarųjų metų. Jie, manoma, „bus sukrėsti šių motyvų, kuriuos įamžino senieji dailininkai ir taps ryžtinga apsauga prieš Europos islamizaciją“. Primenama, kad Europa tapo kultūros ir išminties lopšiu, o šiandien jai grasina musulmonų grobikai. Ispanija 700 metų kentėjo musulmonų maurų okupaciją. Ordos turkų buvo Vienos prieigose.

Pi-news pažymi, kad viso pasaulio svajotojai turi suprasti, kad reikia palaikyti tikruosius europiečius, tokius kaip Matteo Salvini ir Viktoras Orbanas, politikus, kurie atsisako dalyvauti Briuselio valstybiniame multikultūralizme.

Lietuviams, manau, būtina palaikyti Arvydą Juozaitį, Vytautą Radžvilą, kad globalizmo pamėklės nausėdos, šimonytės, ir į juos panašūs, nebūtų išrinkti į jokius postus, nes tai Lietuvos maro bacilos.

Nuorodos:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą