2019-04-29

Nausėda prezidentas? Pradžiai jiems tiks ir šabesgojus Nausėda (video)



Purvinesnės rinkiminės kompanijos Lietuvoje dar nebuvo. Žydų Valenbergų banko tarnautojas Gitanas Nausėda pradėtas rinkti dar prieš dvejus metus. Žydų Bonnier kapitalo televizija LNK vakar net muzikinę laidą „Finalo ketvertas. Superfinalas“ pavertė rinkimų agitacijos laida. Čia sėdėjo trijų kandidatų lėlės, bet tik viena iš jų elgėsi it beprotė ir daužė galvą į stalą. Ji vaizdavo premjerą Saulių Skvernelį. Suprantama, prezidentą jie jau išsirinko, šabesgojų Nausėdą, iš kitų galima tyčiotis. Taip elgiasi net Nacionalinis transliuotojas LTV, rinkimams skirtas laidas pavertęs pasityčiojimu iš daugumos pretendentų į prezidento postą. Išimtis – šabesgojus Nausėda ir statistė, šio asistentė, Ingrida Šimonytė, kad rinkimų spektaklis būtų pagal visus neoliberalizmo kanonus: su visomis feminisčių ir LGBT teisėmis. O kaip kitaip, juk LTV generalinė direktorė išėjo šabesgojų parengimo kursus buvusioje jos darbovietėje, kuri irgi, koks sutapimas, yra žydiško (skandinaviško) kapitalo įmonė.


Aš ne prieš žydiško kapitalo įmones, o juo labiau ne prieš žydus. Pas juos Izraelyje viskas tvarkoje su rinkimais. Čia ir arabų nacionalinei mažumai kvotos Knesete numatytos, proporcingai jų skaičiui. Negali ir užsienio kapitalas į Izraelio rinkimus kištis.

Lietuvoje, kažkodėl, to nėra, todėl užsienio kapitalas Lietuvoje diriguoja Lietuvos prezidento rinkimams, užsienio kapitalui atstovaujantis Nausėda stumte stumiamas į prezidento postą.


Ukraina tapo antra valstybe pasaulyje po Izraelio, kurią valdo žydai

Ukrainoje prezidentas, premjeras, kiti aukščiausi valstybės asmenys ir pusė parlamento narių yra žydų tautybės, nors žydai Ukrainoje susdaro vos 0,2 procantus visų jos gyventojų. Apie tai vakar papasakojo buvęs ilgametis Charkovo liberalios žydų religinės bendruomenės pirmininkas Eduardas Chodos savo video laidoje „Chazarų kaganato naujienos“.

Šiais metais Ukrainoje vyks nauji parlamento rinkimai. Perspektyvoje dar didesnis žydų procentas Aukščiausioje radoje.

Lietuvoje žydų 2017 metais buvo vos keli tūkstančiai, bet nuo tada jų „išimties tvarka“ padaugėjo iki 20.000. Šis pasų dalinimas žydams yra didelė grėsmė Lietuvos valstybei ir lietuvių tautai. Žydai kontroliuoja pasaulio finansus, Lietuvos bankų sistemą per „skandinaviškus“ bankus.

Jei mūsų beprotė valdžia ir toliau tokiais tempais dalins žydams Lietuvos pilietybes, mes tapsime ne tik de facto, bet ir de jure žydų valdoma kolonija, turėsime valdžioje jau ne šabesgojus nausėdas, bet košerinius zelenskius.

Aš ne prieš žydų tautą, aš už lietuvius ir Lietuvą. Aš nenoriu, kad Lietuva taptų žydų valdoma šalimi. Lietuva – vieninteliai lietuvių tautos namai, todėl tik lietuviai gali tvarkyti savo namus taip, kad tauta neišnyktų.


Paaiškinimas: Šabesgojus, kaip žinote, yra ne žydų tautybės asmuo, kuris per šabatą patarnauja religingiems žydams. Šabesgojus - ne įžeidimas, o epitetas gojui, kuriam leidžiama užimti šį pelningą postą. Lietuviai nuo seno žydams tarnaujančius lietuvius vadino šabesgojais.




Mano ankstesni straipsniai dėl Nausėdos netinkamumo būti prezidentu:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą