2017-06-24

61 „No-Go“ zona Švedijoje. Švedijos policija prašo pagalbos



Švedija skęsta prievartoje ir nusikalstamume, rašoma vokiečių portale Pi-news. Po kelių dešimtmečių nekontroliuojamos imigracijos, krizė stiprėja. Švedijos karalystės policijos viršininkas Dan Eliasson paeikė praėjusį trečiadienį savo pranešimą apie „No-Go“ zonas Švedijoje, kurių skaičius padidėjo iki 61 tokių „uždraustų zonų“, kurių valstybė nebekontroliuoja. Yra per daug nusikaltėlių iš paralelinės visuomenės su savo įstatymais, nuosava bankų sistema ir savo jurisdikcija.

„Situacija aštri“ - pasakė policijos viršininkas. Padėtis tokia bloga, kad policija prašo viršininko pagalbos. Dan Eliasson kreipiasi maldaudamas visuomenę: „Kiti visuomenės nariai, padėkite mums, padėkite mums!“

Šias iš švedų atimtas valstybės teritorijas tarpusavyje pasidalino arabai su afrikiečiais (pagrinde somaliečiais). Policija nuo čia viešpataujančių jaunų banditų gaujų tegali apsiginti šaudydama į orą įspėjamuosius šūvius. Šiais metais Švedijos policija neteko 400 darbuotojų. To priežastis – ypač sunkios darbo sąlygos ir maži uždarbiai.

Švedijos policijai 2015 metais buvo uždrausta kaupti informaciją apie nusikaltimus ir kriminalines bylas, kuriose dalyvavo „pabėgėliai“. Šioms byloms buvo suteiktas kodas 291– „niekas negali patekti į viešumą“ - skelbė vidinė policijos instrukcija. Ši instrukcija nėra anuliuota lyg šiol.

Švedija, kaip žinoma, yra antroje vietoje pasaulyje pagal išprievartavimus, Šias metais išprievartavimų padaugėjo 16 procentų, iki 2224 išprievartavimų. Tuo pačiu dar daugiau išprievartavimų neužfiksuojama. Per dieną 13 išprievartavimo atvejų yra nuslepiami arba netiriami ir tiktai 8 iš 100 užregistruotų išprievartavimų yra ištiriama.

O ką veikia atsakingi Švedijos politikai? Švedijos vyriausybės vadovas Stefan Löfven vyksta į Lenkiją, kad ten grasinti Lenkijai sankcijomis, jeigu neims pagaliau vežti į šalį Merkel svečių „pabėgėlių“.

Ar Grybauskaitė  su Skverneliu supranta, kokį nusikaltimą jie daro veždami "pabėgėlius" į Lietuvą? Ateinančios kartos jiems neatleis už šį nusikaltimą!









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą