2019-03-28

Balandžio pradžioje rengiama nauja „pabėgėlių“ invazija Balkanų maršrutu


Vengrų dienraštyje „Magyarhirlap“ rašoma, kad balandžio 5 dieną iš Turkijos ir Graikijos rengiamas nelegalių imigrantų karavanas, kurio dalyviai ketina vykti į Vokietiją ir Šiaurės Europą. Tai grėsmė ir Lietuvai, nes mūsų valdžioje susitelkę neoliberalai-globalistai klauso visų Briuselio nurodymų, veža nelegalius imigrantus į Lietuvą, diskriminuoja savo piliečius „pabėgėlių“ atžvilgiu.

Įdomu tai, kad Facebook, kuris kišasi net į rinkimų procesą Lietuvoje, trečiadienio vakarą masiškai užblokavo visas nuorodos, nukreipiančios pasirašyti už prof. Vytauto Radžvilo visuomeninio komiteto teisę dalyvauti rinkimuose į Europos parlamentą, o šią neteisėtą cenzūrą teisina tuo, kad rinkimai į EP parlamentą „prieštarauja bendruomenės standartams“, tuo pat metu dalyvauja rengiant nelegalų invaziją į Europą, skatina pažeisti Europos sienas, šalių įstatymus, kas prieštarauja ne tik „bendruomenės standartams“, bet ir ES valstybių įstatymams, yra kriminalinis nusikaltimas.


Vengrijos migracijos analitikai, išanalizavę internete pasirodžiusius pranešimus arabų kalba, priėjo išvados, kad balandžio pradžioje numatoma nelegalių imigrantų invazija į Europą. Jų karavanas, pavadintas „vilties spindulys“. Tai rimtas iššūkis Graikijos ir Europos sąjungos valdžiai, nes Šengeno erdvę ketina pažeisti tūkstančiai imigrantų.

Informacija internete skelbia, kad karavanas turi pajudėti balandžio 5 dieną vakarų Balkanų maršrutu. Turkijoje esantys išeiviai iš Sirijos (pabėgėliais juos sunku pavadinti, nes karas Sirijoje pasibaigė) ketina iš Turkijos ir iš Graikijos vykti į Vokietiją. Šioje migracijos iniciatyvoje gali dalyvauti iki 40000 migrantų, pagrindinai sirų. Manoma, kad karavano finansavimu užsiims tarptautinės humanitarinės organizacijos. 2015 metais tai buvo JAV finansinės oligarchijos pinigai, kuriais manipuliavo Šorošas, prie invazijos finansavimo prisidėjo ir Briuselis, kuris dalino nelegalams apmokėtas debetines bankų korteles.

Paraleliai organizuojamas karavanas Graikijoje. Jis turi savo puslapį Facebook. Keista, ši veikla nepažeidžia Facebook standartų!? Facebook prisidėjo ir prie 2015 metų migrantų migracijos krizės.

Invazijos karavaną Stambule organizuoja apie 50 sirų pilietinių organizacijų. Karavano dalyviai nori sau geresnio gyvenimo Europoje, negu jie turi Turkijoje ir Sirijoje. Turkų šaltiniai praneša, kad tūkstančiams žmonių bus leista kirsti Turkijos ir ES sieną.

Facebook puslapiu yra susidomėję ne tik sirai, bet ir afrikiečiai. Apie karavaną iš Graikijos mažai informuojama arabiškame Facebook puslapyje. „Vilties spindulys“, taip pavadintas karavanas, savo oficialiame puslapyje Facebook kovo 25 dieną pasirodė naujas įrašas paskelbtas arabų kalba. Karavanas mano vykti per Juodkalniją, Bosniją ir Hercogoviną, Chorvatiją, per kur nori patekti į Vakarų Europą.

Visa kelionė užtruktų 7-10 dienų, su savimi dalyviams rekomenduojama pasiimti palapines, medikamentus, maisto, drabužių ir pinigų. Skatinami pranešimų socialiniuose tinkluose, Sirijos piliečiai telkiasi prie Sirijos-Turkijos sienos.


Šio karavano iniciatyvą aprašo arabų spauda, tačiau išskyrus Vengrijos ir Italijos spaudą, Europos sąjungoje nėra pranešimų apie organizuojamą naują imigracijos bangą.

Tarptautinių organizacijų karavaną kontroliuos medikų grupės. Karavanui specialiai atrenkamos gydytojai ir medicinos seserys. Visi dalyviai turi rinktis penkios dienos iki išvykimo.




Kokie arabų išvarymo iš gimtinės tikslai?

Ekspertų nuomone, arabų išvarymas – teritorijų valymas Didžiojo Izraelio sukūrimui. Kartu naikinama ir krikščioniška Europa. Nereikia pamiršti, kad krikščionių valstybių sunaikinimas – tai tūkstantmetis Talmūdinio judaizmo siekis. Pagal pasikrikštijusį žydą Sikstą Sienietį, Talmudas įpareigoja kiekvieną judėją būti nuolatinėje kovos būsenoje su krikščionių pasauliu, linkėti pražūties jo karaliams ir valdovams (Sixt Siens Bibliotheca sancti ordin. 1. Paris. P.124). Sikstas pateikia vieną iš Talmudo įstatymų: „Mes įsakome, kad kiekvienas žydas prakeiktų tris kartus per dieną visą krikščionių pasaulį ir melstų Dievo pažeminti ir išnaikinti jį su visais karaliais ir kunigaikščiais.“

Prie šių planų energingai prisideda Facebook. Gerai žinomos jo manipuliacijos su visuomenės nuomone ir ardomoji veikla Arabų pavasario įvykiuose. Už dekoratyvios Cukerbergo figūros Facebooke slepiasi visas klanas, kurio ryškia atstove yra Sheryl Sandberg – moteris, praeityje vadovavusi JAV iždo personalo skyriui. Jaunystėje Sheryl Sandberg vadovavo žydų masonų ložės „Bnai Brith“ padaliniui „Bnai Brith Girls“ ir padarė karjerą šioje struktūroje.

Feisbukas globoja nusikaltėlius

Pernai DW pranešė, kad Feisbuką ir WhatsApp plačiai naudoja prekeiviai žmonėmis. Tarptautinės migracijos organizacijos teigia, kad stambiausias pasaulyje socialinis tinklas ir su juo surištas mesendžeris yra naudojami organizuojant žmonių kontrabandą iš Artimųjų Rytų ir Afrikos. Apie tai balandžio 2018 metų 5 dieną, perdavė agentūra AFP, su nuoroda į Tarptautinės migracijos organizacijos spaudos sekretorių Leonardą Doilą.

Doilo žodžiais, nusikaltėliai per Feisbuką ir platina informaciją apie jų siūlomas paslaugas potencialiems klientams, o taip pat apie organizuojamus migrantų pervežimo reisus. Nusikaltėliai dažnai išnaudoja migrantus, juos prievartauja ir paima įkaitais, kad šantažuodami galėtų išvilioti pinigus pas jų gimines.

Spaudos sekretorius dar pasakė, kad prieiga prie Feisbuko servizų nusikaltėliams yra žymiai supaprastinta, ir Amerikos kompaniją jis pakvietė atlikti paiešką puslapių, priklausančių prekiautojams žmonėmis, ir juos blokuoti. Socialinis tinklas privalo vertinti nelegalių žmonių pervežimo grupuotes taip, kaip yra vertinamos teroristinės organizacijos, panašios, kaip pavyzdžiui, „Islamo valstybė“, - pasakė Doilas.

Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą