2019-03-10

LRT labai myli Facebook. Kodėl?


Kiekvieną rytą LRT reklamuoja Facebook, matyt altruistiškai? Matyt, tai didelis gėris Lietuvai? Internetinės televizijos „Den.tv“ vadovas Andrei Fefelov taip nemano, jis apie „Feisbuką“ yra labai prastos nuomonės. Jis to neslepia ir savo nuomonę paskelbė laikraštyje „Zavtra“, bei Youtube. Aš išrinkau mums aktualesnes citatas iš jo straipsnio. A.Fefelov rašo:

„...mūsų vidaus informacinėje erdvėje užsiveisė fantastinė gyvatė, kurios jėga viršija galią visų rusiškų MIP. Ši jėga nesurišta su jokiomis sutartimis ir įsipareigojimais, su mūsų valstybe ir mūsų piliečiais.“

„Jai nusispjauti į Rusijos komunikacijų priežiūros organizaciją į mokesčių tarnybą kartu paėmus. Ši jėga įsitaisė Rusijoje, vykdo prieš mus energingus karo veiksmus, išgraužia bet kokius bandymus rusų įtakos pasaulyje.“

„...rusiškame „Feisbuko“ segmente vyksta kryptingas ir metodiškas šaudymas patriotinių grupių ir paskyrų. Nukentėjusių dėl politinių motyvų puslapių – milžiniškas skaičius“.


Autorius pažymi, kad „kariškai tiksliai „Feisbukas“ vykdo informacijos valymą“ ir nurodo, kad 2018 metų gruodžio mėnesį „Feisbuku“ kasdien naudojosi 1,5 milijardo žmonių, jam dirbo 30000 darbuotojų.

Toliau autorius pasakoja apie FB ryšius jo steigėjus:

„Jau senai patvirtinta teismų ir tyrimų, kad CŽV ir FBR tampriai naudoja „Feisbuką“ savo tikslams: renka informaciją apie vartotojus, skaito jų asmeninį susirašinėjimą, seka judėjimą ir panašiai“.

„Savo laiku ne kas kitas, kaip JAV prezidentas Barakas Obama patvirtino, kad panaši praktika iš tikrųjų buvo, bet ji liečia tik tuos, kas negyvena JAV. Tokiu būdų, Baltųjų rūmų vadovas pirmą kartą prisipažino tuo, kad JAV specialiosios tarnybos „gano“ visą žmoniją.

Apie Feisbuko manipuliacijas su visuomenės nuomone ir ardomąjį vaidmenį Arabų pavasario įvykiuose nežino tik patys nesmalsiausieji.

Vasario pradžioje Feisbukas užblokavo 22 puslapius, kur buvo aptarinėjami politiniai klausimai dalyvaujant Amerikos televizijos vedančiojo ir konspirologo Alekso Džonso. Praėjusiais metais pasaulinių tinklų šeimininkai, visų pirma – Google, Facebook, YouTube – tuo pačiu laiku ištrynė visas Džonso paskyras ir net pėdsakus internete. Tas „parodomasis mušimas“ ištrinant žinomą visuomeninį veikėją iš informacinio lauko daugiau negu simptomatiškas.

Daugelis iki šiol yra įsitikinę, kad Feisbukas – tai vaisius studentų kūrybos, kad jį sugalvojo ir sukonstravo ant savo kelių berniukas Cukerbergas. Bet ne daugelis žino, kad už dekoratyvios Cukerbergo figūros slepiasi visas klanas, kurio ryškia atstove yra Sheryl Sandberg – moteris, praeityje vadovavusi JAV iždo personalo skyriui. Jaunystėje Sheryl Sandberg vadovavo „Bnai Brith Girls“ ir padarė karjerą šioje struktūroje.

Priminsime, kad doktrina taip vadinamo progresizmo – šlykštaus raugo iš maltusizmo, ekologizmo, beribės tolerancijos mažumoms (rasinėms, etninėms, seksualinėms) pirmą kartą buvo suformuluota 1933 metais „Bnai Brith“ (galingiausia žydų masonų ložė, A.L.) viduje.

Matote, iš kur ir į kur auga ausys! Feisbukas – labai svarbus ir galingas instrumentas pasaulio elitų vykdomo žmonijos perkodavimo megaprojekto, iš esmės – žmonijos sunaikinimo.

Tarp kitko, „Feisbukas“ – tai dar ir dalis pasaulio finansų sistemos.“

Autorius klausia apie neapmokestintus pinigus, „kiek jų įsiurbia „Feisbukas““ ir prašo apie tai papasakoti valstybės fiskalinius organus.

Aš irgi turiu apie Facebook labai prastą nuomonę, bet, kaip sakoma viename anekdote, „aš su ja nesutinku“, juk negali LRT mums reklamuoti šlamštą? O gal ir LRT jau priklauso „Bnai Brith“?





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą