2019-03-11

Nausėda - mirtinas pavojus Lietuvai


Esu skyręs visą eilę straipsnių Gitanui Nausėdai, labiausiai netikusiam kandidatui į Lietuvos prezidento postą. Mano nuomone, žmogus, spjovęs į viešąjį interesą ir susirentęs Pavilnio regioniniame parke stiklinę juodą trobą, bandęs iš valstybės pavogti 5 arus žemės, netinka būti prezidentu. Tai švedų oligarchų Valenbergų šeimos banke daugelį metų dirbęs pilietis, aišku, kad jis šoks pagal savo sponsorių muziką. Nausėda niekada nėra nedalyvavęs šalies politiniame gyvenime. Parašyti šį straipsnelį mane paskatino kovo 2 dieną Londone vykę priešrinkiminiai debatai, kuriuose G. Nausėda pasisakė už homoseksualistų „santuokų“ legalizavimą, nes jie „negali savo meilės demonstruoti taip, kaip jie norėtų ir galėtų“ (žiūr. video).

Užsienio fondų apmokamų šakalienių dėka vaikų grobimas iš šeimų Lietuvoje jau įteisintas, dabar Nausėda rengiasi galutinai sunaikinti lietuvišką šeimą: tautos ir valstybės pamatą. Po homoseksualistų „santuokų“ įteisinimo, kaip parodė Švedijos ir Anglijos pavyzdys, seka atvira homodiktatūra, nežabota iškrypimų propaganda ir prigimtinės šeimos griovimas.

Nausėda – neoliberalas, jam svarbūs tik individo interesai, bet ne valstybės. Lietuvos valstybei reikia, kad kiekviena moteris pagimdytų vidutiniškai po 2,1 vaiko per savo gyvenimą. Tik taip gali išlikti mūsų Tėvynė. Lietuvoje šis rodiklis tėra 1,3-1,4, tuo tarpu Izraelyje – 3,6 vaiko moteriai. Šios šalies gyventojai valstybės ir tautos interesus iškelia aukščiau už vakarietišką hedonizmą. Višegrado šalys irgi eina gimstamumo skatinimo keliu.


Lenkija nuo pernai vaiko išmokas padidino 500 zlotų, o moterims sumažintas pensijinis amžius iki 60 metų. Vengrijoje įdiegta „7 žingsnių“ programa numato jaunoms šeimoms beprocentines 32000 eurų paskolas. Jei šeima susilaukia 3 vaikų kredito nereikia gražinti. Sulaukus 4 vaikų, numatoma atleisti tėvus nuo pajamų mokesčio mokėjimo. Numatyta 21000 vaikų darželių statyba per trejus metus ir kitos priemonės, skatinančios gimstamumą. Vengrai pareiškė, kad jiems reikalingi vengrų vaikai, o ne migrantų, todėl Vengrija atsisako priimti imigrantus ir rūpinasi savo piliečių saugumu. „Migracija mums – tai kapituliacija. Mes norime vengrų vaikų.“ „Labiausiais mūsų oponentus glumina tas faktas, kad mūsų Konstitucijoje mes parašėme, kad Vengrija turi krikščioniškas šaknis, kad čia nėra vietos multikultūralizmui, kad vaikas turi teisę turėti motiną ir tėvą, ir kad mūsų nacija turi teisę ginti savo sienas“, – pasakė Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas.

Briuselio valdininkai su savo šeimininku Sorošu ir Europos komisijos pirmininku Žanu Klodu Junkeriu pašėlo: Junkeris išvijo Orbaną iš savo partijos, o švedų ministrai-iškrypėliai jį vadina fašistu.


Valenbergų šeima, kurios darbuotoju ilgus metus buvo G.Nausėda, valdo 40 procentų Švedijos aktyvų, jiems dirba 40 procentų Švedijos dirbančiųjų. Tai realūs Švedijos valdovai. Štai šios neoliberalistinės Švedijos sveikatos apsaugos ministrė Annika Strandhäll už vengrų gimstamumo skatinimą palygino Vengriją su nacistine Vokietija.



Kodėl tokia reakcija, aiškėja iš jos pasisakymo praėjusių metų homoseksualistų parade: „Visi turi vienodas vertybes. Tai skamba taip akivaizdžiai, bet šie akivaizdūs faktai ginčijami kaip Švedijoje, taip ir mūsų pasaulyje. Štai kodėl aš esu West Pride su daugeliu vyriausybės įstaigų ir organizacijų. Kartu su ginkluotosiomis pajėgomis, tarp kitų, mes giname vertybes, kurias mes turime ginti drauge“. 

Kur nuvedė Švediją sodomas, ne paslaptis: etniniai švedai išmiršta, bėga iš šalies, neapsikęsdami imigrantų nusikalstamumo, o jų vietą užima imigrantai iš Afrikos ir Azijos, net iš Sirijos grįžtantys teroristai, kuriuos ši valstybė priima.


Malme mieste migrantai jau sudaro 43 procentus gyventojų, o vyriausybė atvykėlius remia labiau už vietos gyventojus (tas pats vyksta ir Lietuvoje, kur kiekvienas „pabėgėlis“ gauna 800-1000 eurų paramą).

Švedai gali „pasigirti“ ir lesbiete vyskupe. Vaikų darželiuose mokoma LGBT „įvairovės.“ Iškrypimai diegiami kaip pagrindinė vaikų auklėjimo ideologija. Auklėtoja tiesiai kalba, kad jie skatina žaidimus, kada vaikai įsigyvena į priešingos lyties įvaizdžius ir įvairias orientacijas. Šie „žaidimai“ užtikrina vaikiškos psichikos degradaciją. Homoseksualistų populiacijose būna vidutiniškai 2%, o intensyvi homoseksualizmo propaganda padidina iškrypimų procentą iki 20.

Nausėda neslepia – jis Lietuvoje diegs savo šeimininkų ideologiją: neoliberalizmą ir homoseksualizmo diktatūrą. Nausėda iš mūsų vaikų nori atimti šventą žodį MOTINA. Kur įsigali homoseksualizmo diktatūra, ten motinos sąvokos nebelieka.

Nausėda – mirties nuosprendis Lietuvai, neleiskime Tėvynės naikintojui pasiekti pergalę prieš krikščionišką šeimą.

Nuorodos:
https://voiceofeurope.com/2019/03/swedish-prime-minister-refuses-to-strip-citizenship-isis-fighters-can-return/

Mano ankstesni straipsniai dėl Nausėdos netinkamumo būti prezidentu:
http://lebionka.blogspot.com/2019/02/nauseda-pavojus-valstybei.html






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą