2019-03-02

Generolas Ivašovas: Rusiją ir JAV valdo Chabadas (video)




Generolo Leonido Ivašovo nuomone, kurią jis išsakė Izboro klube, Rusiją ir JAV valdo ortodoksali žydų sekta Chabad Liubavič.

Šiai sektai priklauso Trampo duktė Ivanka ir Trampo vyriausias patarėjas ir žentas Džaredas Kušneris. Generolo žodžiais, Chabad Liubavič kontroliuoja JAV finansų sistemą. Chabad Liubavič rabino macų valgymu prasideda kiekviena Vladimiro Putino (Šalomovo pagal motiną) diena, šiais metais Rusiją Davoso ekonomikos forume atstovavo Chabado rabinas Berl Lazaras, kuris yra vyriausias Rusijos rabinas.


Izboro klubo posėdyje, vykusiame šių metų vasario mėnesį, generolas majoras prof.dr. Leonidas Ivašovas pasakė:

(4:18) „Ir bendrai, pažiūrėkim kas yra Rusija, ne pagal Putino pasakas, o realiai. Kas šiandien valdo Ameriką? Trampas kovoja, kad anglo-saksai ateitų į valdžią, bet realiai valdo finansinė oligarchija chasidų tipo Chabad sekta. Kas valdo Rusijoje politiką? Putinas važinėja nusilenkti ne į rusų stačiatikių cerkvę, o vyksta į Marjina Rošča. Mes matom, kad šiandien tie milijardai ir trilijonai pajamų keliauja į vakarus, į ofšorus. Kiekvienas doleris kontroliuojamas Niujorko.

Faktas su Deripaska parodė, kuo bombarduoti Rusiją. Jie ėmė ir pasiėmė spalvotą metalurgiją, pasiėmė Sibiro energetiką, taip paims ir Gasprom ir didele dalimi Rosneft ir kitas. Tai kontroliuojama teritorija, bet ne visa.

Skatinimas rusofobijos, skatinimas branduolinės psichozės, tai vieningas planas išsaugojimo prie valdžios dabartinio režimo.“

Plačiau apie Chabad sektą Eduardo Hodos knygoje „Žydų fašizmas, arba Chabadas – kelias į pragarą“ (ХОДОС ЭДУАРД. ЕВРЕЙСКИЙ ФАШИЗМ, ИЛИ ХАБАД - ДОРОГА ВАД).

Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą