2019-07-29

Frankfurte pabėgėlis iš Eritrėjos nužudė 8 metų vaiką, nustūmęs jį su motina po traukiniu (video)



Šiandien 10 valandą centrinėje Frankfurto traukinių stotyje negras iš Eritrėjos nustūmė po pravažiuojančiu traukiniu 8 metų berniuką ir jo mamą. Vaikas žuvo. Dar vienam jo užpultam vyrui pavyko nuo teroristo apsiginti. Nusikaltėlis yra sugautas. Net neabejoju, kad jis bus paskelbtas psichikos ligoniu. Tokia Vokietijos praktika.




Kaip pranešė FAZ, partijos Alternatyva Vokietijai frakcijos Bundestage pirmininkė Alice Weidel Twitter parašė: „Pagaliau reikia ginti mūsų šalies gyventojus-vietoj beribės svetingumo pplitikos“.

Dėl šio įvykio Vokietijos vidaus reikalų ministras Horstas Zeehoferis nutraukė savo atostogas.


Tai ne pirmas atvejis, kai kanclerės Merkel į šalį atvežti „pabėgėliai“ terorizuoja vokiečius, stumdami juos po traukiniu. 2017 metų sausio mėnesį gauja „pabėgėlių“ Berlyno metro sumušė tris jaunus vokiečius, o vieną nustūmė nuo perono ant traukinio bėgių. Laimei, nukentėjusiam pavyko užsiropšti atgal ant perono. Minimas „pabėgėlių“ banditizmo išpuolis įvyko Berlyno Kottbusser Tor metro stotyje. Kiek anksčiau jie Berlyno metro padegė miegantį lenką, dar anksčiau nuspyrė nuo laiptų 27 metų vokietę ir sulaužė jai koją.

2017 metų kovo mėnesį Hamburge šeši keleiviai buvo užpulti ir sužeisti. Jie buvo nuvežti į ligoninę. Metro vagone „pabėgėliai“ įvykdė dujų ataką, nukentėjo 50 keleivių, tarp jų maža mergaitė. Nukentėję skundžiasi akių ir gerklės sudirginimu.

Šiais metais „pabėgėliai“ metro subadė peiliu berlynietį už tai, kad jis dėvėjo kryželį.


2019 metų liepos 23 dieną Šiaurės Reinas Vestfalija migrantas Bosnijos Jackson B. (28) nustūmė ant bėgių po traukiniu Anja N. (34) ir taip ją nužudė. Teroristas su auka nebuvo pažįstami.

2018 balandį 23-metis prieglobsčio prašytojas iš Indijos, pasikėsino nužudyti 5-metį berniuką Vupertalyje. Jis pagrobė vaiką ir kartu su juo šoko po atvažiuojančiu traukiniu. Laimei, nusikaltėlis ir auka atsidūrė tarp traukinio ratų ir išliko gyvi.

2019 metų balandžio pabaigoje Augsburge siras su peiliu traukinių stotyje užpuolė policininkus ir penkis sužeidė.

Šių metų kovą „pabėgėlis“ iš Irako planavo susprogdinti Bavarijoje traukinį.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą