2019-08-03

Štutgarte pabėgėlis kapojo vokietį jo 11- metės dukters akivaizdoje



Vakar paaiškėjo daugiau žvėriškos žmogžudystės Štutgarte aplinkybių. Liepos 31 dieną pabėgėlis šaltakraujiškai mieto vidury, matant kelioms dešimtims liudininkų, kalaviju sukapojo vokietį Vilhelmą L. jo 11-metės dukters akivaizdoje. Paskutiniu kirčiu jis nukapojo aukai ranką ir pabėgo.



Žmogžudystė vyko Štutgarto rajone Fazanenhof. Isa Mochamedas (28) dar nuo pietų tykojo aukos prie jo namo durų. Jis gerai žinojo vokiečio įpročius, nes dar prieš kelias savaites jie gyveno viename bute. 18:15 Vilhelmas L. (36), vokietis repatriantas iš Kazachstano, grįžo namo su dukterimi, gyvenančia atskirai nuo jo su motina. Isa Mochamedas ėmė šaukti Vilhelmui. Rajono gyventojai išgirdo šauksmus ir pribėgo prie langų, ėmė stebėti įvykį, jį įrašinėti. Arabas išsitraukė samurajaus kalaviją ir juo daugelį kartų badė ir kapojo auką. Nuotraukoje matyti, kaip išsigandusi aukos duktė bėga iš įvykio vietos.

                    Šokiruota aukos duktė bėga iš įvykio vietos. Nuotrauka Bild.de


Sužeistas Vilhelmas L. dar bandė šliaužti prie privažiavusios mašinos, tačiau budelis jį ištraukė iš automobilio salono. Jis parbloškė vokietį ant žemės ir smogė kardu į pilvą. Liudininkai tvirtina, kad jis nesiliaudamas rėkė aukai „Kam tu tai padarei?“

Vienas iš liudininkų bandė sustabdyti žmogžudystę ir arabų kalba prašė liautis. Po egzekucijos budelis sėdo ant dviračio ir pasišalino. Vokietis mirė vietoje.

Nusikaltėlio paieškai buvo mestos didelės policijos pajėgos, malūnsparnis. Jis buvo suimtas už 4 kilometrų nuo įvykio vietos.

Musa Muchamedas į Vokietiją atvyko kanclerės Angelos Merkel pakviestas 2015 metais, kaip siras „pabėgėlis“. Iš pradžių jis gyveno Brandenburge. Jis gerai žinomas policijai dėl vagysčių supermarketuose, kitų nusikaltimų, ne kartą teistas apylinkės teismo. Jo vardas, tautybė ir amžius išgalvoti. Manoma, kad jis yra palestinietis, jam 30 metų, jis panaudojo padirbtus asmens dokumentus. Ta proga reikia prisiminti mūsų valdžios tvirtinimus, kad visi į Lietuvą vežami pabėgėliai yra patikrinami. Tik kokiu būdu, jei to nepajėgia padaryti Vokietija? To nepajėgia padaryti net galingiausia pasaulio valstybė JAV, kurioje veikia bent 6 žvalgybos struktūros. Donaldas Trampas apie tai ne kartą sakė.

Garsus rusų žmogaus smegenų morfologijos specialistas prof. S.V. Saveljevas sako, kad integruoti afrikiečius ir arabus kartu su baltaisiais yra neįmanoma. Profesorius sako, kad šių Homo sapiens porūšių evoliucija skirtinga. Nebent būtų sukurtos rezervacijos Europoje ir 10 kartų atvykėlių būtų jose „integruojami“ į Europos visuomenę. Šių žodžių teisingumo patvirtinimą mes matome kiekvieną dieną Europos gatvėse.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą