2023-03-13

Satanistai vengia bažnyčios

 

Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena. Šv. Mišių tiesioginė transliacija iš Vilniaus Arkikatedros ir nei vieno ministro, nei pirmojo, nei antrojo, nei trečiojo valstybės asmens! Ankstesnės valdžios juk taip mėgdavo rodytis Katedroje. Dar 2020 metais mūsų šventovė buvo sklidina buvusių komunistų ir sovietų valdžios kolaborantų (žiūr. nuotraukas)! https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/2000261703




Kas galėjo nutikti su mūsų valdžia, kad jie in corpore nepasirodė Katedroje? Gal meldėsi prie greta Katedros riogsančio pamušto tanko? O gal įsteigė satanistų bažnyčią ir ten meldėsi? Gabrieliaus Landsbergio ir Ingridos Šimonytės po praėjusių Seimo rinkimų demonstruoti ženklai yra labai jau panašūs į Kalifornijos satanistų "bažnyčios šventiko" rodomą ženklą. Tai, kad ES vadovybė galimai meldžiasi velniui, paaiškėjo atidarant San Gotaro tunelį.  


Satanistų "bažnyčia" Kalifornijoje.



San Gotaro Alpių tunelio atidarymo ceremonija 2016 metais. Didžiausia ES satanistų bakchanalija įvyko 2016 metais, kuomet buvo atidaromas San Gotaro Alpių tunelis. Čia vyko normalų žmogų pribloškianti satanistų orgija, į kurią buvo sukviesta visa ES valdžia ir satanistinis Europos „elitas“.


Gal ir gerai, kad valdantieji nepasirodė Katedroje. O jei pasirodytų ir tektų po jų apsilankymo atšventinti mūsų Šventovę?

Aš siūlau opozicijai prie kiekvienų Seimo durų pakabinti po kryžių. Gal suveiktų?


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą