2023-03-26

40 faktų, kuriuos privalote žinoti apie feikinę koronę. 1-13 faktai.

 

Kit Kniggtly straipsnio, "40 faktų, kuriuos privalote žinoti: Tikroji "Covid" istorija", paskelbto kovo 24 d. portale Off-guardian.org. vertimas.

https://off-guardian.org/2023/03/24/40-facts-you-need-to-know-the-real-story-of-covid/

I DALIS: SIMPTOMAI

1. "Covid19" ir gripo simptomai yra IDENTIŠKI. Nėra jokių simptomų ar simptomų rinkinių, unikalių arba specifinių tik "Covid" ir vien tik "Covid". Visi "Covido" simptomai yra bendri su daugeliui kitų ligų ir būklių, įskaitant visumą kvėpavimo takų infekcijų, liaudiškai vadinamų "gripu".


Tai lengvai pripažįsta pagrindiniai šaltiniai ir "ekspertai", kurie nuolat apibūdina "Covid" simptomus kaip "panašius į gripo".

JAV Ligų kontrolės centro interneto svetainėje pateikiamas "Covid" ir gripo palyginimas:

Vien pagal simptomus gripo ir "COVID-19" atskirti negalima, nes kai kurie jų simptomai yra tokie patys.

Tuo tarpu Jungtinės Karalystės Nacionalinė sveikatos priežiūros tarnyba NIH pareiškia:

Covid simptomai yra labai panašūs į kitų ligų, tokių kaip peršalimas ir gripas, simptomus.

Nors visuose pagrindiniuose šaltiniuose šis pripažinimas vartojamas švelnia kalba - "kai kurie iš tų pačių simptomų", "labai panašūs" - tiesa yra ta, kad simptomai yra identiški. Vieninteliai pastebėti skirtumai - tai dviprasmiški teiginiai apie ligos sunkumą ir jos pasireiškimo laiką.

Šiame "Health Partners" straipsnyje pabrėžiama, kad "Covid" gali būti sunkesnis ARBA lengvesnis už gripą, ir pažymima, kad "Covid" kartais "labiau primena peršalimą".

Tuo tarpu Mayo klinikos straipsnyje apie "Covid" ir gripą teigiama, kad vienintelis simptomų skirtumas yra tas, kad jie "pasireiškia skirtingu laiku".

*

2. "Matinio stiklo drumstumas" NĖRA būdingas tik "Covid". Pandemijos pradžioje buvo pranešta, kad įtariamų "Covid" atvejų plaučiuose medicininiais tyrimais buvo nustatytas vadinamasis "Matinio stiklo drumstumas" ir kad jis buvo naudojamas pacientams diagnozuoti, tačiau matinio stiklo anomalijos nėra būdingos tik "Covid".

Remiantis 2010 m. žurnale "Radiologie" paskelbtu vokiečių straipsniu:

Matinio stiklo drumstumas (GGO) apibrėžiamas kaip difuzinė plaučių infiltracija, [kurią gali sukelti] edema, oro erdvės ir intersticinė pneumonija. neinfekcinis pneumonitas, taip pat naviko apraiškos. Fiziologiniai procesai, tokie kaip bloga priklausomų plaučių sričių ventiliacija ir iškvėpimo poveikis, taip pat gali pasireikšti kaip matinio stiklo drumstumas.

2012 m. žurnale "Journal of Respiratory Care" buvo paskelbtas straipsnis "The Imaging of Acute Respiratory Distress Syndrome" ("Ūminio kvėpavimo nepakankamumo sindromo vaizdavimas"), kuriame GGO aprašytas taip [paryškinta papildomai]:

KT metu matomas stiklo drumstumas yra nespecifinis požymis, atspindintis bendrą oro kiekio sumažėjimą pažeistame plaučių plote.

2022 m. žurnale "Lancet" buvo paskelbtas Indijos gydytojo atvejo tyrimas pažodžiui pavadinimu "Ground glass opacities are not always COVID-19".

Kitame straipsnyje, kurį paskelbė Health.com2022 m. gegužės mėn:

Šlifuoto stiklo drumstumas (GCO) nėra būdingas tik COVID-19 [...] jis gali atsirasti dėl kitų ligų ir infekcijų

Trumpai tariant, GGO yra dažnas plaučių ligos ar sužalojimo požymis, susijęs su pneumonija, pneumonitu, tuberkulioze ir daugeliu kitų būklių.

*

3. Kvapo ir skonio praradimas NĖRA būdingas tik "kovidui". Kaip ir GGO atveju, plačiai skelbiama, kad skonio ir uoslės pojūčio praradimas yra skiriamasis "Covid" požymis, tačiau tai yra žinomas daugelio viršutinių kvėpavimo takų infekcijų simptomas.

Remiantis 2001 m. Konektikuto universiteto Medicinos mokyklos interneto svetainėje paskelbtu straipsniu:

Suaugusiems žmonėms dvi dažniausios kvapo sutrikimų priežastys, su kuriomis susiduriame mūsų klinikoje, yra šios: (1) kvapo praradimas dėl vykstančio proceso nosyje ir (arba) sinusuose, pavyzdžiui, nosies alergijos, ir (2) kvapo praradimas dėl specializuoto nervinio audinio, esančio nosies viršuje, pažeidimo (arba galbūt dėl aukštesniųjų smegenų kvapo takų), kurį sukėlė ankstesnė virusinė viršutinių kvėpavimo takų infekcija.

Jungtinės Karalystės Nacionalinės sveikatos priežiūros tarnybos (NHS) duomenimis, daugelis įprastų sveikatos sutrikimų gali sukelti tiek ūminį, tiek lėtinį kvapo ir skonio pojūčio pažeidimą:

Kvapo pojūčio pokyčius dažniausiai sukelia peršalimas arba gripas, sinusitas (sinusų infekcija) [arba] alergija (pvz., šienligė).

*

II DALIS: DIAGNOSTIKA IR PCR TYRIMAI

4. Kliniškai diagnozuoti "Covid19" neįmanoma. Klinikinė diagnozė - tai ligos diagnozavimas remiantis unikaliu simptomu ar simptomų rinkiniu. Vikipedijoje ji apibrėžiama taip:

Klinikinė diagnostika - tai įvertintas ligos, kuria pacientas skundžiasi, nustatymas, remiantis vien tik paciento požymiais, simptomais ir anamneze, o ne laboratoriniais tyrimais ar medicininiais vaizdiniais duomenimis.

Kadangi "Covid19" neturi unikalaus simptomų profilio[1] ir kadangi VISI pagrindiniai "Covid" simptomai potencialiai gali būti taikomi pažodžiui kiekvienai įprastai kvėpavimo takų infekcijai, diagnozuoti "Covid19" remiantis simptomais neįmanoma.

*

5. Lateralinio srauto tyrimai yra nepatikimi. Per visą "pandemijos" laikotarpį dažniausias "Covid" savitikros testas buvo lateralinės srovės tyrimai (LST). Šie testai yra labai nepatikimi ir, kaip žinoma, teigiami rezultatai gaunami iš buitinių skysčių, tokių kaip vaisių sultys ir gazuoti gėrimai.

Jungtinėje Karalystėje vaikai dažnai "sugadindavo" LST, naudodami actą ar kokakolą, kad gautų klaidingai teigiamus rezultatus ir kelias dienas neitų į mokyklą.

2022 m. vasarį "ekspertas" laikraščiui "The Guardian" sakė, kad LFT gali duoti klaidingai teigiamą rezultatą dėl tiriamo asmens mitybos arba dėl "kryžminės reakcijos" su kitu virusu.

2022 m. vasarį Imperatoriškojo koledžo "ekspertų" komanda taip pat pranešė, kad LFT gali "nepastebėti" infekcinėmis ligomis sergančių žmonių. Kitaip tariant, oficiali pozicija yra tokia, kad LFT duoda klaidingai neigiamus IR klaidingai teigiamus rezultatus.

Be to, pripažįstama - ir apie tai rašoma aiškinamuosiuose straipsniuose - kad LFT ir PGR rezultatai dažnai prieštarauja vieni kitiems. Tai reiškia, kad vieno iš jų rezultatai gali būti teigiami, o kito - ne.

Trumpai tariant, šoninio srauto tyrimai neturi beveik jokios diagnostinės vertės.

*

6. PGR tyrimai nebuvo sukurti ligoms diagnozuoti. Atvirkštinės transkriptazės polimerazės grandininės reakcijos (RT-PGR) testas žiniasklaidoje apibūdinamas kaip "auksinis standartas" "Covid" diagnozei nustatyti.

Tačiau Kary Mullis, Nobelio premijos laureatas, šio proceso išradėjas, niekada nesiekė, kad jis būtų naudojamas kaip diagnostikos priemonė, ir tai viešai pareiškė:

PGR yra tik procesas, leidžiantis iš kažko pagaminti daug ką. Jis nesako, kad jūs sergate, kad tai, ką gavote, jums pakenks ar panašiai."

*


7. PGR tyrimai buvo netikslūs ir nepatikimi. Yra žinoma, kad "auksinio standarto" PGR testai "Covid" duoda daug klaidingai teigiamų rezultatų, nes reaguoja į DNR medžiagą, kuri nėra būdinga Sars-Cov-2.

Kinų atlikto tyrimo metu nustatyta, kad tą pačią dieną tas pats pacientas galėjo gauti du skirtingus to paties testo rezultatus. Žinoma, kad Vokietijoje testai reagavo į įprastus peršalimo virusus. Kai kurie testai JAV reagavo net į neigiamą kontrolinį mėginį.

Miręs Tanzanijos prezidentas Johnas Magufuli pateikė ožkos, papajos ir variklio alyvos mėginius PGR tyrimams, visi jie buvo teigiami virusui.

Jau 2020 m. vasarį ekspertai pripažino, kad testas nepatikimas. Kinijos medicinos mokslų akademijos prezidentas daktaras Wang Chengas Kinijos valstybinei televizijai sakė: "Testų tikslumas yra tik 30-50 proc.". Pačios Australijos vyriausybės interneto svetainėje buvo teigiama: "Turimų COVID-19 testų tikslumui ir klinikiniam naudingumui įvertinti turima nedaug įrodymų". O Portugalijos teismas nusprendė, kad PGR testai yra "nepatikimi" ir neturėtų būti naudojami diagnozei nustatyti.

PGR testų nepatikimumas nėra būdingas tik "Covid". 2006 m. atliktame tyrime nustatyta, kad vieno viruso PGR testai reagavo ir į kitus virusus. 2007 m. pasikliovimas PGR testais lėmė kokliušo "protrūkį", kurio iš tikrųjų niekada nebuvo.

Išsamius PGR tyrimų trūkumų aprašymus galite perskaityti čia, čia ir čia.

*

8. PGR tyrimų CT vertės yra per didelės. PGR testai atliekami ciklais, o ciklų skaičius, kurį naudojate rezultatui gauti, vadinamas "ciklo slenksčiu" arba CT verte. Kary Mullis sakė: "Jei jums reikia atlikti daugiau nei 40 ciklų, su jūsų PGR kažkas labai negerai".

MIQE PGR gairėse teigiama, kad: "KT vertės, didesnės nei 40, yra įtartinos dėl numanomo mažo efektyvumo ir paprastai neturėtų būti nurodomos".

Pats daktaras Fauci netgi pripažino, kad daugiau kaip 35 ciklų beveik niekada negalima kultivuoti.

Kalifornijos universiteto Riversaide virusologė daktarė Džuljeta Morison (Juliet Morrison) laikraščiui "New York Times" sakė: Esu šokiruota, kad žmonės galvoja, jog 40 [ciklų] gali būti teigiamas rezultatas... Labiau pagrįsta riba būtų 30-35".

Tame pačiame straipsnyje daktaras Maiklas Mina (Michael Mina) iš Harvardo visuomenės sveikatos mokyklos teigė, kad riba turėtų būti 30. Toliau autorius nurodo, kad sumažinus KT nuo 40 iki 30, kai kuriose valstijose "kovidinių atvejų" sumažėtų net 90 proc.

Paties CDC duomenys rodo, kad joks mėginys, viršijantis 33 ciklus, negali būti išaugintas, o Vokietijos Roberto Kocho institutas teigia, kad niekas, viršijantis 30 ciklų, negali būti užkrečiamas.

Nepaisant to, yra žinoma, kad beveik visos JAV laboratorijos atlieka tyrimus mažiausiai 37 ciklų, o kartais net 45 ciklų. NHS "standartinės veiklos procedūros" PGR tyrimų taisyklėse nustatyta 40 ciklų riba.

Remiantis tuo, ką žinome apie KT reikšmes, dauguma PGR tyrimų rezultatų geriausiu atveju yra abejotini.

*

9. Pasaulio sveikatos organizacija (du kartus) pripažino, kad PGR testų rezultatai yra klaidingai teigiami. 2020 m. gruodį PSO paskelbė informacinį pranešimą apie PGR procesą, kuriame nurodė laboratorijoms saugotis didelių KT verčių, dėl kurių gaunami klaidingai teigiami rezultatai:

Kai mėginiai pateikia didelę Ct vertę, tai reiškia, kad virusui aptikti reikėjo daug ciklų. Tam tikromis aplinkybėmis sunku nustatyti skirtumą tarp foninio triukšmo ir faktinio tikslinio viruso buvimo.

Tada, 2021 m. sausį, PSO išleido dar vieną atmintinę, šį kartą įspėdama, kad "besimptomiai" teigiami PGR testai turėtų būti tiriami pakartotinai, nes jie gali būti klaidingai teigiami:

Jei tyrimo rezultatai neatitinka klinikinio vaizdo, reikėtų paimti naują mėginį ir atlikti pakartotinį tyrimą naudojant tą pačią arba kitą NAT technologiją.

Šie pranešimai sutapo su pradiniu "kovidinių vakcinų" pristatymu.

*

10. Abejotinas mokslinis visų "Covid" tyrimų pagrindas. Sars-Cov-2 viruso genomą 2019 m. gruodžio mėn. tariamai sekvenavo Kinijos mokslininkai, o 2020 m. sausio 10 d. jis buvo paskelbtas. Mažiau nei po dviejų savaičių vokiečių virusologai (Christianas Drostenas ir kt.) tariamai panaudojo genomą PGR testams sukurti.

Jie parašė straipsnį "2019 m. naujo koronaviruso (2019-nCoV) aptikimas taikant realaus laiko RT-PCR", kuris buvo pateiktas paskelbti 2020 m. sausio 21 d., o vėliau sausio 22 d. priimtas. Tai reiškia, kad straipsnis tariamai buvo "recenzuotas" mažiau nei per 24 valandas. Procesas, kuris paprastai trunka kelias savaites.

Nuo to laiko daugiau nei keturiasdešimties gyvybės mokslų mokslininkų konsorciumas pateikė peticiją dėl straipsnio atšaukimo, parašydamas ilgą ataskaitą, kurioje išsamiai aprašė 10 pagrindinių straipsnio metodikos klaidų.

Jie taip pat paprašė paskelbti žurnalo tarpusavio peržiūros ataskaitą, kad įrodytų, jog straipsnis tikrai praėjo tarpusavio peržiūros procesą. Žurnalas dar neįvykdė šio reikalavimo.

Kormano-Drosteno tyrimai yra visų pasaulyje atliekamų "Covid" PGR tyrimų pagrindas. Jei straipsnis kelia abejonių, kiekvienas PGR tyrimas taip pat kelia abejonių.

III DALIS: "ATVEJAI" IR "MIRTYS"

11. Didžiulis skaičius "Covid atvejų" yra "besimptomiai". "Pandemijos" pradžioje buvo pranešta, kad daugumai "Covid atvejų" niekada nepasireiškė jokie simptomai. 2020 m. kovą Italijoje atlikti tyrimai rodė, kad 50-75 proc. teigiamų "Covid" testų neturėjo jokių simptomų. Kito 2020 m. rugpjūčio mėn. atlikto tyrimo Jungtinėje Karalystėje duomenimis, net 86 % "Covid pacientų" nepatyrė jokių viruso simptomų.

Kinijos 2020 m. kovo mėn. paskelbtame darbe nustatyta, kad daugiau kaip 80 % "besimptomių atvejų" iš tikrųjų buvo klaidingai teigiami testų rezultatai.

Trumpai tariant, didžioji dauguma "atvejų" pirmaisiais "pandemijos" metais buvo žmonės, kurie apskritai niekada nesirgo.

Po PSO nurodymo 2021 m. sausio mėn. pakartotinai tirti besimptomius atvejus [9] - kaip tik tuo metu, kai pirmą kartą buvo pradėtos naudoti "vakcinos" - "besimptomių atvejų" procentinė dalis, kaip pranešama, buvo mažesnė - apie 40 %.

*

12. "Kovidinių atvejų" skaičiai iš esmės yra beprasmiai. Nuo pat "pandemijos" pradžios "Covid atvejis" buvo apibrėžiamas terminais, garantuojančiais dirbtinį statistikos išpūtimą.

Pasaulio sveikatos organizacijos apibrėžimas "patvirtintas atvejis" reiškia kiekvieną asmenį, kurio PGR rezultatas yra teigiamas, neatsižvelgiant į simptomus ar asmeninę anamnezę. Be to, žinoma, kad daugelis pasaulio sveikatos agentūrų, įskaitant JAV CDC, į savo statistiką įtraukia "tikėtinus atvejus".

PSO "tikėtiną atvejį" apibrėžia kaip asmenį, kuris atitinka "klinikinius kriterijus" (t. y. turi į gripą panašių simptomų) ir turėjo kontaktą su "patvirtintu atveju" ARBA kitu "tikėtinu atveju":

Tikėtinas atvejis: Pacientas, atitinkantis klinikinius kriterijus IR turėjęs kontaktą su tikėtinu ar patvirtintu atveju arba susijęs su COVID-19 klasteriu".

Kaip nustatyta pirmiau, PGR testai neveikia ir duoda klaidingai teigiamus rezultatus. Šoninio srauto tyrimai taip pat duoda klaidingai teigiamus rezultatus. Yra žinoma, kad šie testai tam pačiam asmeniui tuo pačiu metu gali duoti net prieštaringus rezultatus. "Covid19" taip pat neturi unikalaus simptomų profilio, o tai paneigia klinikinę diagnozę.


Jei negalima patikimai ištirti ligos laboratorijoje ir jos negalima nustatyti pagal unikalų simptomų profilį, o daugelis "atvejų" pripažįstami "besimptomiais", tuomet "Covid19" tampa jokios reikšmės neturinčia etikete.

Nesant jokio patikimo diagnostikos metodo, bet kokios ligos atvejų statistika iš esmės yra beprasmė.

*

13. "Covid mirties atvejai" buvo sukurti taikant statistines manipuliacijas. Kadangi "Covid" atvejų statistika yra išpūsta [12], natūralu, kad "Covid" mirčių statistika taip pat būtų nepatikima. Iš tikrųjų nuo pat "pandemijos" pradžios buvo pastebėta, kad "Covid mirčių" skaičius buvo dirbtinai padidintas.

Jungtinės Karalystės Sveikatos standartų agentūros duomenimis, PSO "Covid mirtį" apibrėžė taip:

COVID-19 mirtis priežiūros tikslais apibrėžiama kaip mirtis nuo kliniškai suderinamos ligos tikėtiname arba patvirtintame COVID-19 atvejyje, išskyrus atvejus, kai yra aiški alternatyvi mirties priežastis, kurios negalima sieti su COVID-19 liga (pvz., trauma).

Per "pandemiją" daugelis pasaulio šalių ėmėsi dar griežtesnių priemonių ir apibrėžė "Covid mirtį" kaip "mirtį dėl bet kokios priežasties per 28/30/60 dienų nuo teigiamo tyrimo".

Danijos, Italijos, Vokietijos, Jungtinės Karalystės, Jungtinės Karalystės, JAV, Šiaurės Airijos ir kitų šalių sveikatos priežiūros pareigūnai prisipažino tai darę:



JAV CDC savo statistikoje netgi registruoja "tikėtinas" Covid mirtis.

Panaikinus bet kokį skirtumą tarp mirties nuo "Covid" ir mirties nuo ko nors kito po teigiamo "Covid" testo, natūralu, kad "Covid mirčių" skaičius bus visiškai beprasmis.

Britų patologas daktaras Johnas Lee jau 2020 m. balandžio mėn. įspėjo apie šį "gerokai pervertintą vertinimą". Apie tai pranešė ir kiti pagrindiniai šaltiniai.

Atsižvelgiant į didžiulį "besimptomių Covid infekcijų" procentą [11], gerai žinomą sunkių gretutinių ligų paplitimą [30] ir į tai, kad visi "Covid tyrimai" yra visiškai nepatikimi [II], dėl to "Covid" mirčių skaičiai tampa visiškai beprasmiška statistika.

Tęsinys:https://lebionka.blogspot.com/2023/03/40-faktu-kuriuos-privalote-zinoti-apie_27.html




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą