2022-11-18

Koronės aukos kaltina Šveicarijos priežiūros instituciją "Swissmedic" ir vakcinatorius gydytojus

 


Vokiečių portale "Unser-Mitteleuropa" rašoma, kad vakcinacijos aukos pateikė baudžiamąjį kaltinimą Šveicarijos priežiūros institucijai "Swissmedic" ir vakcinacijos gydytojams.

Vis daugiau įvairių "Covid 19" vakcinų aukų visame pasaulyje susivienija, kad pareikalautų atsakomybės iš farmacijos pramonės, medikų ir politikų. Ne tik teismuose, bet ir viešumoje. Dabar taip yra ir Šveicarijoje.

Baudžiamieji kaltinimai farmacijos institucijoms ir gydytojams


Jau liepos mėn. šeši žmonės, įtariami nukentėję nuo mRNA vakcinų ir kiti asmenys pateikė baudžiamąjį skundą prieš "Swissmedic" ir įvairius vakcinatorius. "Swissmedic" yra Šveicarijos vaistų ir medicinos prietaisų licencijavimo ir priežiūros institucija, kuri, be kita ko, nedvejodama patvirtino "Covid" vakcinas. Be kita ko, ieškovai kaltina kaltinamuosius asmenis rimtais ir nuolatiniais pagrindinių rūpestingumo pareigų pažeidimais pagal vaistų įstatymą. Jau iškelta pirmoji kantono baudžiamoji byla prieš skiepijančius gydytojus.

Dabar ieškovai žengė žingsnį į viešumą, siekdami potencialiems nukentėjusiesiems pritaikyti tolesnę mRNA vakcinų padarytą žalą. Baudžiamąjį skundą sudaro

apie 300 puslapių, kuriuos galima skaityti kartu su moksliniais įrodymais (Evidenzreport; apie 300 puslapių ir 1 200 įrodymų) galima peržiūrėti internete:https://coronaanzeige.ch/strafanzeige/

Valdžios institucijos tyli


Nors skundas buvo pateiktas liepos mėnesį, Šveicarijos valdžios institucijos nieko nesulaukė ir, pasak ieškovų, liko "iš esmės pasyvios".

Baudžiamajame skunde jie išsamiai pagrindžia savo kaltinimus. Jie rodo, kad Swissmedic atsakingi asmenys šiurkščiai ir ilgam pažeidė savo rūpestingumo pareigas, numatytas vaistų įstatyme, ir tai turėjo rimtų pasekmių jaunų, sveikų žmonių ir visų gyventojų sveikatai.

"Swissmedic" kaltinama šiomis nusikalstamomis veikomis (sąrašas nėra baigtinis):

- "Swissmedic" suteikė leidimą prekiauti naujais vaistais, nors minimalus teisės aktuose nustatyti reikalavimai nebuvo įvykdyti bet kuriuo metu (Įstatymo 7 str.; 9a str. (HMG 7 str.; 9a str.);

- "Swissmedic" tinkamai nesumažino didelės rizikos, susijusios su leidimu naudoti šiuos produktus, riziką, susijusią su leidimu prekiauti šiais produktais, ir veiksmingai vartotojų sveikata (HMG 3 straipsnis);


- Swissmedic, pateikdama neišsamią ir akivaizdžiai neteisingą informaciją suklaidino visuomenę dėl realaus rizikos ir naudos santykio (1 straipsnio 1 dalis). (HMG 1 straipsnio 2 dalies a ir 3 punktai).

Priešingai nei viešai skelbia "Swissmedic", mRNA vakcinų atveju niekuomet nebuvo laikomasi teisės aktuose nustatytų privalomų kokybės, veiksmingumo ir saugumo reikalavimų. Iš gamintojų atliktų patvirtinimo tyrimų negalima daryti išvados, kad vakcinos veiksmingai mažina ligos plitimą ir kad jos gali užkirsti kelią sunkiai ligos eigai ar mirčiai.

Šveicarijoje labai sumažėjo gimimų ir padaugėjo mirčių

Be vakcinų aukų likimų, ieškovai taip pat atkreipia dėmesį į nerimą keliantį mirtingumą ir mažėjantį gimstamumą Šveicarijoje. Šis reiškinys dabar pastebimas visame pasaulyje, ypač tose šalyse, kuriose buvo atliktas masinis skiepijimas nuo koronaviruso.

Pavyzdžiui, Prof. Dr. Konstantinas Beckas rodo, kad nuo mRNA skiepų įvedimo Šveicarijos federalinės statistikos tarnybos (BfS) skelbiami duomenys apie perteklinį mirtingumą nuo 2021 m. nuolat viršija BfS prognozuojamą maksimumą, ir tai akivaizdžiau nei pandeminiais 2020 m. Ypač jaunesnio amžiaus grupėse nuo 2021 m. gerokai viršija BfS prognozuojamą maksimumą. Šveicarijoje nuo 2022 m. balandžio mėn. taip pat pastebimas reikšmingas ir nuolatinis gyvų gimusių vaikų skaičiaus mažėjimas. Tai precedento neturintis atvejis Šveicarijos istorijoje. Gimstamumo mažėjimo mastas labai aiškiai koreliuoja su vakcinacijos pradžia jaunesnio amžiaus gyventojų grupėse. Priešingai, negalima nustatyti ryšio su COVID įvykiu ar socialiniais apribojimais pandemijos metu.

https://unser-mitteleuropa.com/impfgeschaedigte-stellen-strafanzeige-gegen-schweizerische-zulassungsbehoerde-swissmedic-und-impfaerzte/

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą