2022-11-25

Šimonytė su Kreiviu mokins moldavus kaip prichvatizuoti valstybinę energetikos sistemą?

 


Šiandien Premjerė Ingrida Šimonytė (PIŠ) lankosi labiausiai Europoje atsilikusioje valstybėje – Moldovoje. Pranešama, kad čia PIŠ susitiks su šios šalies lyderiais ir aptars galimą Lietuvos paramą!

O iš kur PIŠ žada imti pinigus, kad remti 40 milijoninę Ukrainą, o dabar ir 2,6 mln. gyventojų turinčią Moldovą. Prieš vizitą į Moldovą PIŠ pasiryžo remti pasaulio žydus 37 milijonais skolintų pinigų ir kompensuoti jiems už jų turtą, prarastą Vokietijos ir TSRS okupacijos metu, t. y. tada, kad Lietuvos valstybė net neegzistavo de jure! Apie tai kiek šimtų milijonų eurų Lietuva sukišo remdama labiausiai korumpuotą Europoje Ukrainos Zelenskio režimą, mums jau net neskelbiama.


Įdomu tai, kad PIŠ į Moldovą lydi didžiai korumpuotas ir apsimelavęs Lietuvos „politikas“, vis dar einantis Energetikos ministro pareigas, Dainius Kreivys.

Kišiniove ministrė pirmininkė susitiks su Moldovos premjere Natalia Gavrilita (Natalija Gavrilice), prezidente Maia Sandu (Maja Sandu) ir parlamento pirmininku Igoriu Grosu.

„Kalbėsimės, kaip Lietuva galėtų padėti Moldovai ištverti šią visiems mums sunkią žiemą“, – sakė vakar PIŠ ir pažymėjo, kad „situacija yra sudėtinga“. Vizito metu numatoma aptarti saugumo padėtį Moldovoje ir regione, situaciją šalies energetikos sektoriuje, Moldovos reformų pažangą ir tolesnę Lietuvos pagalbą šalies kelyje Europos Sąjungos narystės link, iššūkius priimant Ukrainos karo pabėgėlius, kitus aktualius dvišalio Lietuvos ir Moldovos bendradarbiavimo klausimus.


Šiandien mes dar kartą įsitikinome, kad antitautinis ir antivalstybinis PIŠ režimas, siekiantis pribaigti Lietuvos ekonomiką, dirbtinai sukėlęs didžiausą mūsų Tautos apvaginėjimą per dirbtinę infliaciją, kuri Lietuvoje tris kartus viršija infliaciją Prancūzijoje ar Vokietijoje ir siekia beveik 24%, nesirūpinantis Lietuvos socialialiai pažeidžiamais visuomenės nariais – vaikais ir seneliais, kurie jau badauja, negali apmokėti būtiniausių poreikių, dabar švaistys skolintus pinigus. Nepaisant skurdo Lietuvoje, PIŠ „šaika“ mūsų visų skolintus pinigus švaisto paramai korumpuotoms užsienio valstybėms, kurių lyderiai šią paramą vagia, perveda į ofšorus, perką Vakaruose nekilnojamą turtą, apie ką pasakojo JAV „FOX NEWS“ televizijos kanalas.

Kokią žinią mums ir pasauliui siunčia PIŠ, veždama su savim į Kišiniovą korupcionierų D.Kreivį, dalyvaujantį „Igničio“ aferoje? Aš manau, kad ji skelbia Moldovai, kad Lietuva yra vagių ir korupcionierių kraštas, kad stojimas į ES nepadės Moldovai atsikratyti korupcijos ir valstybės plėšikų.

Nuorodos:

https://kauno.diena.lt/naujienos/lietuva/politika/i-simonyte-vyksta-i-moldova-isreiksti-lietuvos-parama-siai-saliai-1104041

https://www.propatria.lt/2022/11/vytautas-radzvilas-varzybos-del-cinizmo.html

https://viesulas22.blogspot.com/2022/11/fox-news-ukrainos-pareigunai-uz.html

BNS nuotrauka


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą