2024-09-22

MSM žurnalistai netyčia atskleidė šokiruojančią tiesą apie visuotinį atšilimą


JAV portale "Zerohedge" rašoma, kad pastaraisiais metais, ypač apie liepos vidurį (Šiaurės pusrutulio vasaros pikas), korporacinėje žiniasklaidoje pastebimai padaugėjo antraščių, kuriose rašoma apie „karščiausią kada nors užfiksuotą dieną“ - tai, žinoma, stumia abejotinų tyrimų duomenimis besiremiantys klimato nerimą keliantys žurnalistai. Šis laikas sutampa su karštais orais, todėl natūralu, kad skaitytojus gana lengvai galima įtikinti, jog pasaulio vandenynai verda ir planeta Žemė užsidegs ugnies kamuoliu, jei nebus imtasi drastiškų veiksmų, pavyzdžiui, daugiau klimato mokesčių, „anglies dvideginio kreditų“, uždraustas karvių pirdymas, iki X datos uždraustas naujų benzinu varomų transporto priemonių pardavimas, o siekiant išgelbėti planetą, stumiami išlaidų įstatymai, skirti įsigyti daugiau saulės baterijų iš Kinijos.


Problema ta, kad korporacinė žiniasklaida dėmesį skiria tik naujausiai istorijai, o ne „kontekstui“ (kaip jie mėgsta sakyti). Kontekstas ypač svarbus kalbant apie klimato kaitą, nes, pažvelgus į pakankamai ilgą laiko tarpą, jų pasakojimas žlunga.

Kai „Washington Post“ bandė sudaryti pusės milijardo metų pasaulinės temperatūros ir „pasaulinio atšilimo katastrofos“ žemėlapį, nutiko juokingas dalykas...


„WaPo“ žurnalistai citavo naują tyrimą apie pasaulinę Žemės paviršiaus temperatūrą per pastaruosius 485 milijonus metų. 2023 m. vidutinė Žemės temperatūra siekė 58,96 F (14,98 C), t. y. buvo gerokai žemesnė už tyrimo metu nustatytą vidutinę 96,8 F (36 laipsnių Celsijaus) temperatūrą prieš maždaug 100 mln. metų. Tendencija rodo, kad Žemės temperatūra 50 mln. metų mažėjo.


Žinoma, jie gali sutelkti dėmesį tik į naujausią staigmeną (kuri, kaip akyli skaitytojai žino, paremta klaidingais duomenimis).

Vis daugiau klimatologų teigia, kad temperatūros rodmenys yra klaidingi ir kad trilijonai dolerių yra skiriami už problemą, kurios nėra.

Anot meteorologo Anthony Wattso (Entonio Vatso), meteorologo, Heartlando instituto vyresniojo aplinkos ir klimato bendradarbio, klimato tinklalapio Watts Up With That autoriaus ir ir tyrimo, kuriame buvo nagrinėjamos NOAA klimato stotys, vadovo:

„Esant tokiam dideliam skaičiui, daugiau nei 90 proc., NOAA taikomi metodai, kuriais bandoma tai sumažinti, neveikia, nes šališkumas yra labai didelis“, - sakė J. Wattsas laikraščiui ‚The Epoch Times‘.

„Tos kelios likusios stotys, kurios nėra šališkos, nes yra, pavyzdžiui, už miesto, lauke, ir yra žemės ūkio tyrimų stotis, veikianti jau 100 metų... jų duomenis visiškai užgožia daug didesnis šališkų duomenų rinkinys. To niekaip negalima ištaisyti.“ -Epoch Times

Galbūt, tik galbūt, žmogaus sukelto visuotinio atšilimo pornografija, kurią stumia vyriausybė, korporacinė žiniasklaida, pasaulinės nevyriausybinės organizacijos ir kraštutiniai kairieji milijardieriai, nėra tokia apokaliptinė, kaip ji skamba.

O tai, žinoma, reiškia (ir kaip žinojome), kad visi tie idiotai vaikai, bėgiojantys po Vakarus, apipilantys dažais privačius lėktuvus ir meno kūrinius bei klijuojantys rankas ant greitkelių, tai daro veltui - ir iš tiesų yra sektantai.


Sukčiavimas dėl klimato.

 


Beje, štai dar viena tiesos bomba pabudusiems kairiesiems.

Šaltinis:  https://www.zerohedge.com/weather/msm-journos-inadvertently-reveal-shocking-truth-about-global-warming


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą