2024-09-23

Nacistinis išpuolis ir jo sukeltas tarptautinis rezonansas


Prieš kelias dienas Lietuva išvydo bjaurų nacistinį Algio Ramanausko išpuolį, kurį nedelsiant įvertino Seimo narys Mindaugas Puidokas, pasigavo Rusijos žiniasklaida (1, 2, 3).

FB M.Puidokas rašo: 
Kaip reikėtų suprasti tokią Nacionalinio Susivienijimo (NS) sąrašą į Seimą vedančio Vytauto Sinicos poziciją? Jis tikrai žino, kas yra konservatorių partijos narys Algis Ramanauskas! Šis asmuo siūlo žudyti žmones! Už ką??? Sinica šypsosi tai girdėdamas??? Ar teisėsauga Lietuvoje dar veikia⁉️
Kaip turėtų jaustis šį pokalbį girdintys vaikai, kurių tėvai žiūri filmus rusų kalba? O kaip tie vaikai, kurie mokyklose mokosi rusų kalbos? Galų gale, kaip turėtų jaustis Lietuvoje gyvenantys ukrainiečiai, kurių dauguma kalba rusiškai? Netikit? Nueikit į bet kurio miesto parką - išgirsite, kaip bendrauja ukrainietės mamos su vaikais‼️
Neapykantos kurstymas seniai pramušė dugną, tačiau nauji veidai kelia nuostabą. Nacionalinis susivienijimas tuo įrodo, kad jiems su konservatoriais pakeliui ir neapykantos kurstymas kalbiniu bei tautiniu pagrindu norma. Atlikau Seimo nario ir piliečio pareigą - kreipiausi į policiją persiųsdamas šį vaizdo įrašą.


Politikas FB rašo: Kreipimasis dėl A.Ramanausko-Greitai viešų raginimų žudyti ir tautinės neapykantos kurstymo į Seimo pirmininkę V.Čmilytę-Nilsen, konservatorių (TS-LKD) partijos pirmininką G.Landsbergį bei LRT vadovybę.
Į policiją jau kreiptasi. 
Laukiu viešo atsakymo ‼️

Rusijoje žinomas politologas Sergej Micheev apie Algį Ramanauską Telegram kanale išsireiškė griežtai:

Anksčiau šis gyvūnas ragino išvaryti „rusakalbius galvijus“ iš Lietuvos.

Išgirskite tai, lietuviai! Kai mes sugriausime jūsų šūdiną limitrofinį darinį, kurio jūs negalite vadinti valstybe, jūs, užduodami klausimą „O kodėl mes?“, žiūrėsite į šito šunsnukio žodžius, sutarta?





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą