2018-08-15

AfD kritikuoja Vokietijos vyriausybę, kuri priims 50 afrikiečių iš Aquarius laivo. Ar Lietuva paseks Vokietijos pavyzdžiu?


Nelegalių migrantų kontrabandistų laivas „Aquarius“ atvežė į Maltą 141 gyvas prekes iš Afrikos. Europos Komisija paskelbė, kad šiuos nelegalus išsidalins Prancūzija, Vokietija, Liuksemburgas, Ispanija, Portugalija ir kitos šalys (jos nėra skelbiamos). Vokietija pažadėjo priimti 50 migrantų.

Aš manau, kad tarp tų neskelbiamų šalių gali būti ir Lietuva: pamotė savo vaikams ir puiki mama visiems svieto perėjūnams, kurių atžvilgiu Skvernelio-Grybauskaitės valdžia begėdiškai diskriminuoja savo skurstančius piliečius.



Vokietijos opozicinės partijos „Alternatyva Vokietijai“ pirmininko pavaduotojas Georg Pazderski išsakė partijos poziciją dėl nelegalų priėmimo: „Aquarius migrantų priėmimas sukels naują pabėgėlių bangą“. Jis sukritikavo Vidaus reikalų ministerijos įsipareigojimą priimti 50 „Aquarius“ migrantų į Vokietiją.

„Federalinės vyriausybės sprendimas priimti 50 „Aquarius“ migrantų yra mirtinas signalas. Su savo įpareigojimu Vokietijos vyriausybė skatina nusikaltėlius kontrabandininkus tęsti pabėgėlių vežimą į Vokietiją, kelia grėsmę jų gyvybei jūroje,“ - parašė Pazderski. Jis tęsė: „Mes reikalaujame, kad visi Afrikos pakrantėje paimti migrantai būtų grąžinami į artimiausią Afrikos uostą, kad jie būtų atgrasyti nuo avarijų imitacijų ir būtų sustabdyti kontrabandininkai. Pervežėjai, tokie kaip „Aquarius“, turi būti pašalinti, o įgulos turi būti pasodintos už grotų.“

Nuorodos:
http://www.ilpopulista.it/news/15-Agosto-2018/28233/nave-aquarius-la-germania-si-accolla-i-clandestini-ma-solo-cinquanta.html







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą