2018-08-06

Nekviestiems Afrikos sveteliams Salvini balių sumažins dvigubai. Salvini: „Mafija ir kontrabandininkai yra tas pats šūdas“



Šiandien nekviesti Afrikos sveteliai gyvena dvigubai geriau už Italijos pensininkus. Jie gauna po 35 eurus per dieną, tuo tarpu daugelio italų pensijos tėra 500 eurų. Ne gyvenimas, o rojus, kai Afrikoje tekdavo gyventi už 2,5 euro per dieną (beje, kai kurie Lietuvos pensininkai taip ir gyvena, kaip Afrikoje).

Kaip nurodo Italijos portalas Il Giornale, Italijos vicepremjeras Matteo Salvini vakar mitinge Alessandria mieste pasakė:



„Iki metų pabaigos mes norime dvigubai sumažinti išmokas imigrantams nuo 35 eurų per pusę, nes jie ir su tuo gyvens gerai”. Tikslas yra reinvestuoti sutaupytus pinigus į saugumo stiprinimą. „Sutaupyti 500 milijonai eurų bus reinvestuoti į saugumą, karabinieriams, policijai, ugniagesiams.“

Salvini nori sumažinti paslaugas prieglobsčio prašytojams: kas laukia prieglobsčio suteikimo verdikto turės minimum; papildomos paslaugos integracijai ir mokymas, vietoj to, bus rezervuoti tiems, kas bus paskelbti „pabėgėliais“, turės tarptautinę apsaugą.

„Jūs atsimenate praėjusią vasarą? - pasakė Salvini savo gerbėjams vakar vakare – baržos, baržos, baržos. Kairieji sakė, kad nieko negali padaryti, kad tai globalus reiškinys, ir mes parodėme, kad tai galima išspręsti. Rugpjūčio 14 aš būsiu Sicilijoje ir Kalabrijoje: tenykštė mafija ir komora turi suprasti, kad jos turi išnykti, mafija ir kontrabandininkai yra tas pats šūdas ir aš nenoriu jų matyti."






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą