2018-08-16

Vokietija: imigrantas iš Somalio papjovė gydytoją ir sunkiai sužeidė jo asistentę



Vokietijos Offenburgo mieste (Baden-Viurtembergas) 26 metų somalietis 8:45 val. atėjo pas bendrosios praktikos gydytoją ir jį papjovė. Gydytojo asistentė buvo sunkiai sužeista. Peilį banditas atsinešė su savim. Gausios policininkų pajėgos pagal liudininkų parodymus ėmė ieškoti juodaodžio nusikaltėlio ir jį surado per dvi valandas. Po 10 valandos policija nusikaltėlį atrado 1,5 kilometro nuo nusikaltimo vietos.


Į gydytojo kabinetą nusikaltėlis atėjo neužsiregistravęs ir puolė daktarą su peiliu. Daktaras nuo gautų traumų numirė kabinete. Su peiliu nusikaltėlis smogė ir jo asistentei. Jai pagalba buvo suteikta atvykusios greitosios pagalbos. Peilis buvo paliktas nusikaltimo vietoje, o nusikaltėlis pabėgo.

Gydytojo kabinetas buvo gyvenamojo namo pirmame aukšte, kur jis po universiteto baigimo dirbo 15 metų. Gydytojas buvo gerai vertinamas kaip medikas ir kaip žmogus. Gydytojas paliko žmoną ir dukterį.

Pastaruoju metu Vokietijoje daugėja imigrantų užpuolimų prieš gydytojus. Birželio mėnesį Miunchene imigrantai iš Eritrėjos užpuolė ir sunkiai sužeidė greitosios pagalbos gydytoją, o Kiolno universiteto klinikoje birželio pabaigoje gydytojas buvo apšaudytas ir sunkiai sužeistas.

Nuorodos:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą