2018-08-22

Gražus vokiečių miestas tapo „neatpažįstamu“ po to, kai jame apsigyveno 1200 imigrantų (video)


Boostedt miesto gyventojai ir meras NDR televizijai pasakoja, kaip imigrantai pakeitė jų gimtąjį miestą. Miete, kuriame yra 4600 vietos gyventojų, per tris praėjusius metus buvo apsigyveno 1200 migrantų.

Miesto meras Hartmut König video interviu pripažįsta, kad migrantai daro blogą įtaką miestui: blogai elgiasi, vagia parduotuvėse.



„Aš pats tai patyriau: trys pabėgėliai, einantys šaligatviu, nepraleido moters vežimėlyje vežančios vaiką, einančios jų kryptimi; moteris turėjo išeiti į gatvę, kad juos apeitų“, - sako meras.


„Tai viso labo vienas atvejis, bet jis atspindi visą padėtį. Be to, jie palieka kalnus šiukšlių ir užimą visą esamą erdvę, kur jie sėdi ir geria alų“, - tęsia meras.

NDR bando sumenkinti problemą, sako, kad šie migrantai yra daugiausiai jauni žmonės ir turi mažai šansų likti Vokietijoje, tačiau gyventojai yra kitos nuomonės, imigrantais jie nepatenkinti ir tai kalba korespondentui.

Migrantų krizė tampa tikra katastrofa Vokietijai ir tai akivaizdžiai parodo Boostedt miesto pavyzdys. 2015 metais Vokietijos kanclerė Angela Merkel į šalį įsileido 1,5 milijono imigrantų iš Azijos ir Afrikos, kurie buvo melagingai pavadinti „pabėgėliais“. Taip buvo įgyvendinamas globalistų planas islamizuoti Europą, naikinti jos valstybes, baltosios rasės žmones. Šis planas vykdomas iki šiol. Tik Višegrado šalys pasipriešino šiems globalistų kėslams, atsisakė priimti imigrantus musulmonus.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą