2018-08-31

Prancūziškas „Maccheronas“ Arvydo Juozaičio taikinyje


Prieš kelias dienas Arvydas Juozaitis pasielgė teisingai, jis pakeitė savo ilgai grojusią plokštelę dėl dvigubos pilietybės, aktualią, bet prieš būsimus prezidento rinkimus, jei jis juose ruošiasi dalyvauti, jam nepridedančią populiarumo.

A.Juozaičio straipsnis „Emanuelio Makrono „napoleonizmas“, arba sparčiai artėja pompastiškos propagandinės eros pabaiga – kas toliau?“, manau, svarbus tuo, kad nors jame Rotšildų kompleksuota marionetė „Maccheronas“ (taip E.Makroną, nepopuliariausią tarp Prancūzijos rinkėjų prezidentą, nuolat puolantį Salvinį ir Orbaną, vadina italai), susikompromitavęs sodomitas su „pilna spinta skeletų“, vaizduojamas, kaip politikos subjektas, su kuo niekaip negaliu sutikti, tačiau kai kurie akcentai straipsnyje sudėti teisingai. Pagrindinis – Lietuvai būtina artėti Višegrado valstybių link.



Ne politikai „Maccheronai“ geopolitiką lemia, ne filosofai Duginai, o Centriniai bankai. „Maccherono“ šeimininkai Rotšiladai Europoje įsteigė visus centrinius bankus, ECB, JAV FRS. Rusijos Centriniam bankui jie irgi diriguoja, jiems jo vadovė Elvyra Nabiulina veža ataskaitas, ne Putinui, ne Rusijos Dūmai. Kaip šeimininkai nuspręs, tokia ašis tarp valstybių ir bus, su Rusija, ar be jos, ne „Maccheronams“ ar JAV „šiaudinei galvai“ tai spręsti.

Aš pritariu egzistuojančiai nuomonei, kad ši CB valdanti publika religinga, kad jų tikslas – atstatyti Jeruzalės šventyklą, parengti prielaidas Mošiacho atėjimui.

„Propagandinės eros pabaiga“, manau, neartėja, o propagandinės miglos bus dar daugiau, daugiau feikinių žinių, feikinių teorijų, feikinių geopolitikos guru pranašysčių, o kad plokštelę Juozaitis pakeitė, gerai padarė.

P.S.


AfD frakcijos Bundestage pirmininkas Aleksandras Gauland apie E.Makrono vyriausybės vykdomą politiką vakar pasakė: „Spaudimas į laisvai ir demokratiškai išrinktas vyriausybes dėl to, kad jos nenori eiti fataliniu ES grandų kursu, niekada negali būti veikiančios bendrijos pagrindu.

Varšuvoje, Prahoje ir Budapešte, o taip pat Romoje ir Vienoje kažkuriuo momentu paklaus, ar jie nori priklausyti tokių „vertybių bendrijai“.

Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą