2018-08-22

Skvernelis, panašu, nesupranta, kas Lietuvoje vyksta su kainomis, todėl jam pravartu išgirsti, ką sako AfD frakcijos pirmininkė Bundestage Alice Weidel


Per kelis metus euro perkamoji galia Lietuvoje nukrito tris kartus: už eurus įperkame tiek, kiek įpirkdavome už litus. Tai akivaizdus mūsų apiplėšimas ir mūsų turto ekspropriacija. Pasirodo, kad Briuselio komunistai, sugeba mus „išbuožinti“ ne prasčiau už sovietinius komunistus. Ir „vežimai“ vyksta, tik priešinga kryptimi ir skraidančiuose laukosterių vagonuose.

Mūsų premjeras sugebėjo per kelias dienas apsijuokti, mums pasakodamas apie savo mėginimus reguliuoti kainas. O gal jis tik apsimetė kvailiu iš bejėgiškumo? Kaip sakė Milno Mikė Pūkuotukas: „bičių nesuprasi“.

Vokietijos parlamentarė Weidel išaiškino situaciją su euru

Alice Weidel pasakė, kad asociali ECB politika su nuline procentine norma reiškia masinę vokiečių viduriniosios klasės ekspropriaciją.



Bundesbanko ataskaita už praėjusį mėnesį parodė, kad visi vokiečių turimi aktyvai sumažėjo. Nulinė ir neigiama bankų palūkanų procentinės normos sukelia infliaciją, nyksta žmonių santaupų reali vertė. Bundesbankas meluoja žmonėms, kad jie gali išvengti šliaužiančios ECB savo aktyvų ekspropriacijos pirkdami akcijas.

Pagal žymiausio Vokietijos ekonomisto Hans-Werner Sinn, kurį cituoja Weidel, duomenis, dėl ECB nulinės procentinės politikos europiečiai patyrė trilijoninius nuostolius. Tai aukščiausiu laipsniu asociali ECB politika, ji sukelia žmonių turto nusavinimą, tuo metu kai finansų sektorius ir federalinis biudžetas iš to turi naudos.

Weidel žodžiais, euro „gelbėjimas“ vyksta pažeidžiant įstatymus, naikina vokiečių tautą, vykdo aktyvų ekspropriaciją ir žmonių skurdinimą.

Taigi, ponas Skverneli, pagrindinės pretenzijos ECB ir tešlagalviams, kurie džiaugėsi palaidoję litą. O mes per euro stabilizavimo fondą ir toliau gelbėsime pietines ES valstybes, mokėsime tris kartus didesnes už mūsiškes pensijas Graikijos pensininkams, o saviems rodysime špygas.

Šaltinis:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą