2018-08-09

„Jeigu jūs importuojate trečią pasaulį, jūs importuojate jo problemas“, perspėjo DB nepriklausomybės partijos narė ir EP deputatė Janice Atkinson


Vengrų dienraštis Magyar Hirlap prieš kelias dienas paskelbė Janice Atkinson interviu, kuriame EP grupės Europe of Freedom and Nations (ENF) vicepirmininkė pareiškė savo nuomonę dėl imigracijos keliamų problemų ir atsakė į klausimus:

Kodėl jums atsirado poreikis parašyti knygą apie migrantų nusikaltimus? Jūs manote, kad ES institutai ir valdžia netinkamai informuoja žmones?

Pažįstamas žurnalistas papasakojo man, kad nelengva surasti informaciją šia tema. Mes pradėjome rinkti duomenis, ir mes supratome, kad negalime gauti informacijos. ES fundamentalių teisių agentūra, pavyzdžiui, nuo 2012 metų neatnaujino išprievartavimų statistikos, kas gana keista atsižvelgiant į tai, kiek daug didelius atlyginimus gaunančių Sąjungos darbuotojų reguliariai kaupia statistinius duomenis. Mes negauname teisingos informacijos. Jungtinėje Karalystėje, pavyzdžiui, reikalingi oficialūs užklausimai, kad gauti duomenis. 

Knyga demaskuoja masinę nelegalią imigraciją ir jos indėlį į prievartinius nusikaltimų ir teroro aktų skaičiaus augimą Europoje. Ką galima padaryti esamoje situacijoje ES ir nacionalinių valstybių lygyje?




Jeigu mes importuojame trečią pasaulį, mes importuojame trečio pasaulio problemas. Mes žinome, kad penkiasdešimt tūkstančių džihadistų pateko per atviras ES sienas migrantų krizės metu. Mes žinome, kad geometrine progresija išaugo išprievartavimų, grupinių išprievartavimų ir prievartos nusikaltimų skaičius, ir kad mūsų kalėjimuose neproporcingai didelis užsienio nusikaltėlių skaičius. Dabar mums reikia uždaryti nacionalines sienas, anuliuoti nepakankamai ištirtą Šengeno ideologiją, kad uždaryti ES išorės sienas ir pagreitinti deportaciją, kaip tai daro Italijos vidaus reikalų ministras Matteo Salvini. 

Pranešimai spaudoje byloja apie tai, kad Londono valdžia pastaraisiais metais užmerkdavo akis į imigrantų nusikaltėlių gaujas, nes jie bijojo, kad juos vadins rasistais. Ar yra pasikeitimų, ar politkorektiškumas ir toliau trukdo valdžiai?

Didžiojoje Britanijoje vyriausybė labai nukrypo į kairę. Valdant socialdemokratinei vyriausybei įvykiai įgavo pavojingą kryptį, ir dabartinė premjerė Tereza Mey tęsia socialdemokratinę kryptį. Tęsia „atvirų durų“ politiką, niekas šiame fone kruopščiai atvykėlių netikrina, o kada jie kažką padaro, ir mes juos nuteisiame, mes negalime jų deportuoti, nes Europos žmogaus teisių teismas anuliuoja suverenių teismo organų nutarimus. Štai kas įvyko, teroristai, neapykantos propaguotojai, teroristai, karo kurstytojai, iš musulmoniško Pakistano prievartavo mergaites. Tokių gaujų narių 80 procentų nusikaltėlių iš Pakistano. Rumunų negalima deportuoti, nes nusikaltėliams yra blogai Rumunijos kalėjimuose! Spaudoje garbingos išimtys, neleidžiančios nusikaltimus traktuoti terorizmo fone. Jeigu, pavyzdžiui, susprogdino nepilnametis, kuris buvo priimtas kaip pabėgėlis, spaudoje rašoma, kad tai berniukas iš mano rinkiminės apylinkės Surrey, spaudoje rašoma „paauglys iš Surrey“. Tai teroristas, atvykęs į mūsų šalį, gaunantis išsilavinimą, saugius namus, o jis vykdo teroro aktus. Aš, kartu su kitais, spaudėme BBC, kad įvardinti, tarkim, Afganistano teroristą, vadinti ne Surrey vaikinu. Na, su tuo mums teks susidurti. Nesenai buvo šokiruojantį atvejis. Mančesterio sprogdintojas yra Libijos pabėgėlis, kurį išgelbėjo mūsų ginkluotosios pajėgos. Vyriausybė išgelbėjo. Kodėl? Deividas Kamerūnas tapo premjeru, kuris įsiveržė į Libiją, kad užmušti Kadafį. Užsienio intervencijos sąlygojo islamo valstybės augimą. Kiek Mančesterio sprogdintojų? Jūs esate teroristų sąraše, mes žinome, kas jie ir kur jie yra?

Ar atneš Brexit pasikeitimus?

Priklauso nuo to, kokia bus pasirašyta sutartis. Tauta balsavo, kad nutraukti imigraciją, nes žmonės jaučia, kad yra užgrobti. Jeigu vyriausybė nesilaikys sutarties, o ES piliečiai važinės, atvyks kiekvienas, kas nori dirbti, tokių atveju nėra skirtumo ir pasikeitimų nebus. Sumažės nusikalstamumas, jeigu bus deportuoti Rumunijos nusikaltėliai ir Europos teismas negalės reikšti premjerei pretenzijų dėl sienų apsaugos.

Daug pranešimų iš PAR apie prievartą prieš baltuosius fermerius, žiaurius nužudymų atvejus. Ar gali ES ar jos valstybės-nariai padėti jiems?

Labai liūdna, kad Pietų Afrika taps kaip Zimbabvė ir Ruanda. ES niekada neduos rekomendacijų dėl suteikimo baltiesiems fermeriams pabėgėlių statuso, nes tai pripažins „vaivorykštės visuomenės“ sugriuvimą. ES atitrūkusi nuo įvykių, nepasiruošusi kalbėti apie situaciją su žmogaus teisėmis.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą