2018-08-23

Erdogano patarėjas: „žydai valdo pasaulį“



Rugpjūčio 17 dieną Turkijos prezidento Redžepo Tajipo Erdogano patarėjas prof.dr. Burhan Kuzu (1955) savo Twitter paskelbė kelis įrašus, kurie sukėlė žydų MIP nepasitenkinimą.

prof.dr. Burhan Kuzu yra garsus Turkijos teisininkas, vienas iš valdančiosios „Teisingumo ir vystymosi“ partijos įkūrėjų. Reaguodamas į prieš Turkiją JAV bankininkų pradėtą ekonominį karą, Kuzu savo Twitter parašė:




„Kame glūdi sukčiavimas! Amerikiečiai galvoja, kad doleris – tai Jungtinių Valstijų pinigai. Iš tikrųjų pasaulį valdo šios žalios kupiūros, ir visas jas spausdina 12 žydų kilmės bankininkų-sionistų šeimos, kurių ne daugiau 300. Iki 1972 doleris buvo keičiamas į auksą, dabar tai tik popierius.“

„Nuo 1944 metų doleris skaitomas „pasaulio pinigais“. Pagal šį susitarimą vienas doleris buvo padengtas 0,888 gramais aukso. 48 šalių dalyvavo šioje sistemoje. Bet nuo 1972 metų doleris jau nepadengtas auksu, tai popierius. Dabar nekonvertuojamas."

„O, Trampas! Jeigu jam pakanka jėgų Trampas gali sukaupti vyriškumą ir užvaldyti dolerį, atimti iš žydų bankininkų Centrinį banką FRS? Anksčiau tai bandė 1865 metais prezidentas Linkolnas ir prezidentas Kenedi 1960 metais, sionistai juos abu užmušė. Džonsonas vėl bankininkams jį atidavė.“

Nuorodos:







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą