2018-09-01

Po pabėgėlio-pedofilo sulaikymo Italijos vicepremjeras Salvini: „Jokio tarptautinio prieglobsčio, tiems, kas susitepęs nusikaltimu“


Italijos vicepremjeras ir vidaus reikalų ministras Matteo Salvini pasakė: „Tai mano tvirtas ketinimas, jau nuo saugumo dekreto, kuris bus parengtas rugsėjį, blokuoti procesą arba atšaukti prieglobstį tiems žmonėms, kurie kalti įvykdę rimtus nusikaltimus“.


„Fermo mieste, prieglobsčio prašytojas iš Pakistano, 25 metų, kaltinamas nepilnamečių mergaičių išprievartavimu. Tai mano tvirtas ketinimas, jau pradedant saugumo dekretu, kuris bus parengtas rugsėjį, blokuoti procesą arba atšaukti apsaugos statusą tiems žmonėms, kurie kalti padarę sunkius nusikaltimus, sugriežtinti taisykles, kuriuos šiuo momentu yra per daug švelnios ir silpnos. Avantiūra pasibaigė“.

Salvini tai pasakė komentuodamas areštą pedofilo, prieš kelias dienas sulaikyto Montegranaro (Fermo) mieste. Čia 25 metų „pabėgėlis“ iš Pakistano išprievartavo 12 mergaičių, kurioms nusikaltimo metu buvo po dvylika metų. „Pabėgėlis“ užsiiminėjo vaikų pornografija ir seksualiai prievartavo vaikus sunkinančiomis aplinkybėmis. Tyrėjų duomenimis, vyras viliojo mažas mergaites ir, įgijęs jų pasitikėjimą, darydavo foto nuotraukas, kurių pagalba šantažuodavo aukas, kad sueiti į lytinius santykius. Nusikaltėlis duoda prisipažinimo parodymus.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą