2018-09-02

Vokietijos prezidentas tyčiojasi iš Chemnitz aukų atminimo ir vokiečių tautos


AfD partijos vicepirmininkas Georg Pazderski sako: „Šteinmajeris reklamuoja ekstremistus.“ Jis sukritikavo VFR prezidentą Šteimajerį, kuris šį pirmadienį ruošia pasityčiojimą iš pabėgėlių aukų Chemnitz mieste. Čia rugsėjo 3 dieną jis ketina surengti kairiųjų ekstremistų muzikinių grupių koncertą.

Pezderski AfD tinklapyje rašo: „Audra internete jau prasidėjo. Kaip aš skaitau, visiškai teisingai, nes būtent federalinis prezidentas privalo laikytis politinio neutraliteto! Tekstai, kaip „Vokietija tai mėšlas, Vokietija-tai purvas“ arba „karvių blynai, jie turi skraidyti/ b. gausite į snukį,“ tokių grupių, kaip „ Fine Cream Fish,“ yra nepriimtini ir aiškiai nekonstituciniai.“


Jo žodžiais, senųjų partijų vadovai, panašu, prarado kažkokį proporcingumo jausmą. Vis daugiau vokiečių atsisako pražūtingos migracinės politikos ir elitos šaukiasi savo paskutinius sąjungininkus. Senieji kadrai visai nesirūpina kas jie, kokio turinio šių grupių dainos.

„AfD atmeta neapykantą ir prievartą, smerkia visas formas tokios informacijos skleidimo, todėl mes
ketiname ketina kelti teismo ieškinius prieš federalinį prezidentą“, - sakoma Georg Pazderski pranešime.

Vokiečių portalas Pi-news rašo, kad valdžia „švenčia Danielio Hilling žmogžudystę ir čia rugsėjo 3 dieną, 17 valandą, rengia koncertą.



Pažymima, kad „pabėgėliai“ Chemnitz mieste prievartavo 14-15 metų vaikus, kėlė muštynes, pjautynes peiliais, plėšimus. Jie kelis pastaruosius metus terorizavo šį miestą, „kuris dabar primena karo zoną Sirijoje“.

Pi-news pažymi, kad „teroras vyksta ne tiktai Chemnitze, bet visoje Europoje.“ Šio teroro organizatoriai „mūsų partijos, mūsų masinės informavimo priemonės ir mūsų valstybės pirmieji asmenys“.




Vakar Chemnitz įvyko antimigracinio judėjimo Pegida ir AfD organizuotas mitingas, kuriame dalyvavo 8000 vokiečių. Merkel apmokamoms Antifa banditų gaujoms rimtesnių riaušių išprovokuoti nepavyko.




Nuorodos:







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą