2018-09-09

Jei ne mums į prezidentus brukamas švediško banko chalujus Gitanas Nausėda, nebūtų tokie svarbūs mums šiandien Švedijoje vykstantys parlamento rinkimai



„Švediškas“ SEB bankas mums ruošia prezidentą Gitaną Nausėdą. Tiksliau pasakius, jie mums ruošia gauleiterį, kuris valdys tarptautinio bankinio kapitalo okupuotą teritoriją, kuri 1991 metai dar turėjo iliuzorinių šansų tapti visaverte valstybe. Deklaruojama, kad SEB banką prižiūri Valenbergų šeima, karo metais bendradarbiavusi su hitlerininkais. Atsitiktinumas? – jokio. Hitlerio planai Rytų teritorijose vykdomi šiandien pilnu tempu. Pagrindinis hitlerininkų plano punktas buvo išvalyti teritorijas nuo „antrarūšių“ gyventojų. Tai šiandien visoje postsovietinėje erdvėje įgyvendinta 100 procentų. Lietuvoje sunaikinta 1 milijonas gyventojų, Ukrainoje – 10 milijonų, o kai kurių ekspertų tvirtinimu – apie 20. Tas pats ir kitose europinėse postsovietinėse valstybėse. Pagrindiniai šio plano vykdytojai Rotšildų vadovaujami smulkesnio kalibro finansiniai plėšrūnai, tarp kurių SEB Valenbergai, stovintys vienu laipteliu žemiau, už savo suverenus, emituojančius dolerį ir Anglijos svarą, valdančius viso pasaulio centrinius bankus.

Gitanas Nausėda – absoliutus nulis politikoje ir ekonomikoje, nieko gero nenuveikęs Lietuvos žmonėms. Eilinis pilkas klerkas, pasižymėjęs tik Vilniaus regioninio parko kraštovaizdžio niokojimu ir žemės jame grobimu.



Nausėdos brukimo į prezidentus modelis yra aprobuotas kitose ES valstybėse. Ryškiausias pavyzdys – Edipo kompleksu sergantis homoseksualistas Emanuelis Makronas, Rotšildų banko klerkas, šių pasaulio galiūnų padarytas Prancūzijos prezidentu. Po metų jis tapo pačiu nepopuliariausiu prezidentu šios valstybės istorijoje. Tai suprantama. Į šį balioną pripūstas karštas propagandos oras atvėso ir jis nusileido į pažemę. Taip ir turėjo būti. Nulis ir yra nulis, nepriklausomai nuo to, kokiu laipsniu mes jį pakeltume.

Visa pasaulio MIP priklauso finansiniam oligarchatui. Todėl ši mašina gali bet ką iškelti į padanges, arba apipilti purvu. JAV prezidentas Donaldas Trampas atvėrė pasauliui akis ir visą šitą melo mašiną pavadino „fake news“. Ačiū jam už tai!

Fake news“ iš pilko klerko Nausėdos kasdien kuria mitą apie būsimą prezidentą. Naudojami įmantriausi visuomenės kvailinimo metodai, pasitelktos feikines gyventojų apklausų agentūros, filmuojamos feikinės gyventojų nuomonės apklausos iš Lietuvos miestų gatvių, naudojamos nupirktos „kalbančios galvos“. Visi kiti galimi kandidatai MIP yra sistemingai tepami įvairaus praskiedimo informaciniu purvu.

Švedijos rinkimai, kaip rinkimų Lietuvoje preliudija

Šiandien vykstantys rinkimai Švedijoje gali būti Lietuvos rinkimų preliudija, nes juos Švedijoje organizuoja tas pats finansinis kapitalas, kuris yra okupavęs ir Lietuvos valstybę.

Apklausos parodė, kad juose 24,8% gali surinkti antimigracinė Švedijos demokratų (SD) partija. Valdantys socialdemokratai surinks apie 18% rinkėjų balsų. Jie 2015 metais į šalį įleido 170 000 „pabėgėlių“ - daugiausiai Europoje skaičiuojant gyventojų skaičiui. SD partijos populiarumui didelės įtakos turėjo šimtų automobilių sudeginimas Švedijos miestuose, žmogžudystės, teroro aktai ir 61 „no-go“ zonos Švedijos miestuose, tai, kad Švedija tapo pasauline išprievartavimų lydere. Visų šių nusikaltimų vykdytojai - „pabėgėliai“.

Prieš SD partiją vykdomos nuolatinės globalistinių „Fake news“ atakos. Pernai Tv4 SD vadovą ir partijos lyderius viešai išvadino „nacistais.“ Jimmie Åkesson praėjusią savaitę sulaukė grasinimų susidoroti iš islamo teroristų.

Demokratai turi šansą tapti stambiausia partija Švedijoje vykstančiuose rinkimuose, kurie pasibaigs 20 valandą.

Gyventojų parama ir net rinkimų rezultatai ES pastaruoju metu dar nieko nereiškia. Jie gali būti grubiai sufalsifikuojami, kaip tai įvyko per prezidento rinkimus Austrijoje 2017 metais. Globalistų aprobuotas rinkimų falsifikavimo būdas – balsavimas paštu.

Mažai šansų, kad finansinis oligarchatas leistų laimėti ne jų remiamoms politinėms jėgoms, nes dienotvarkėje hitlerinio liberalizmo planas sunaikinti Europos tautas ir valstybes, o visus gojus paversti vergais. To siekia globalizmo jėgos, kurių statytinis yra Nausėda.

Nausėdos stūmimas:

Švedijos naikinimas:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą