2022-10-16

Koronės naujienos: prof.Bhakdi interviu

 


Portale Report 24.news pasakojama apie vokiečių profesoriaus Sucharito Bhakdi interviu.

Vienoje vykusioje konferencijoje "Geresnis kelias" susitikome su profesoriumi Sucharitu Bhakdi ir paklausėme jo, ar vakcinų žala yra beviltiška, ar išgydoma. Taip pat norėjome sužinoti, kokie galimi sprendimai, kad beprotybė grįžtų į vėžes ir galbūt vis dėlto būtų išgelbėtas šis pasaulis. Jaudinančius garsaus profesoriaus atsakymus galite perskaityti mūsų įdomiame interviu.

Video vokiečių kalba: https://rumble.com/v1npilq-sucharit-bhakdi-im-interview-mit-edith-brtzner-auf-der-better-way-conferenc.html

Report24: Profesoriau Bhakdi, "Corona" veikia jau tiek laiko, o mes vis dar nepažengėme toliau. Kodėl tiek mažai žmonių nori pamatyti, kas iš tikrųjų vyksta ir kas vyksta? Kad viskas vyksta taip lėtai?


Prof. Bhakdi: Manau, kad... Visų pirma, tai vyksta neilgai. Niekada nieko nebuvo. Kai filmas įjungtas, jis veikia tol, kol kas nors išjungia jungiklį. O žmonės nenori išjungti jungiklio.

Report24: Koks būtų jungiklis jam išjungti?

Prof. Bhakdi: Manau, kad šis filmas vis dar rodomas, nes jam pavyko atgaivinti pirminį žmogaus instinktą. Tai yra baimė. Taip pat esu sakęs: tikiu, kad baimė teikia malonumą. Iš esmės dauguma žmonių jaučia malonumą, kai bijo. Dabar jiems pavyko priversti žmones bijoti. Ne tik viruso, bet ir kitų žmonių. Jie mano, kad kiti žmonės gali juos nužudyti, o tai, žinoma, yra visiška nesąmonė. Tačiau kol nesuvokiama, kad visa tai pagrįsta didžiuliu melu, kad sveiki žmonės kelia pavojų kitiems, o paskiepyti žmonės nekelia pavojaus kitiems, tol jie niekada neišjungs jungiklio.

Report24: Dabar jau seniai žinome, kad "Corona" nėra tokia pavojinga, kaip visada buvo pardavinėjama... Priešingai, jūs labai greitai supratote, kad skiepai yra pavojingi. Jei buvau paskiepytas ir atsirado vakcinos sukeltas pažeidimas - ar vis dar yra tikimybė, kad jis išnyks, ar nieko negalima padaryti, kai jau esate paskiepytas?

Skiepų sunkaus šalutinio poveikio rizika daug kartų viršija skiepų naudą!

Prof. Bhakdi: Kadangi šis tyrimas atliekamas pirmą kartą istorijoje, aš, žinoma, neturiu jokių atsakymų. Galiu pateikti tik savo spėjimus. Manau, kad pagrindinis mechanizmas, kaip atsiranda šalutinis poveikis... Beje, jau paskelbta, kad sunkaus šalutinio vakcinų poveikio rizika daug kartų viršija galimą naudą. Daug kartų daugiau! Štai kodėl, jei kas nors vis dar nori skiepytis, tai yra jo kaltė.

Dėl to kaltas pats žmogus. Manau, kad pagrindiniai mechanizmai yra susiję su kraujagyslėmis, nes - ir tai bandžiau paaiškinti - imuninė sistema visada atakuoja kraujagyslių tapetus. Didelės, vidutinės, mažos, mažiausios... Gali būti bet kur. Kur tai atsitinka, gerasis Viešpats žino. Kad taip nutinka, žinome visi. Tačiau kur ir kiek, niekas nežino. Jei pažeidžiamos kraujagyslės, gali būti pažeisti ir organai. Ypač jei ši vakcina patenka į audinius. Į kepenų ląstelę, širdies raumens ląstelę, smegenų ląstelę, visur ....

Nes tada šios ląstelės žūsta. Jei žūsta kepenų ląstelė, tai nėra malonu, bet nėra taip blogai, nes kepenys gali atsinaujinti. Jei žūsta plaučių ląstelė, tai nėra blogai, nes ji gyja. Štai kodėl manau, kad skiepai nedaro jokios nuolatinės žalos. Tačiau blogai, kai pažeidžiamos smegenų ląstelės. Regeneracijos nėra. Ir tai yra gyvenimo nuostolis. Kaip ir su širdimi. Niekada nepavargstu sakyti: "Tai labai blogai."


Tačiau nepraraskite vilties. Atminkite: gyvenimas yra ribotas. Jei mano smegenų ląstelės suirs, gyvenimas sutrumpės. Širdis taip pat. Taip ir yra. Tačiau kiekvienas žmogus - beveik visi žmonės šioje šalyje - sąmoningai trumpina savo gyvenimą. Sąmoningai. Per daug valgote. Per daug geriate. Per daug rūkote. Nepriežiūra. Ir dar - pasakysiu... iki šiol to niekada nesakiau... - empatijos stoka taip pat trumpina gyvenimą. Jei gyvenimas sutrumpėjo dėl smegenų ar širdies pažeidimų, rekomenduoju: išbraukite iš gyvenimo kitus veiksnius. Išmeskite juos iš savo gyvenimo! Pradėkite gyventi sveikiau, rūpinkitės savimi, savo širdimi ir siela. Tada tikrai galėsite subalansuoti ir kompensuoti šią žalą.

Empatijos stoka taip pat trumpina gyvenimą. Jei gyvenimas sutrumpėjo dėl smegenų ar širdies pažeidimų, rekomenduoju: išbraukite iš gyvenimo kitus veiksnius. Išmeskite juos iš savo gyvenimo! Pradėkite gyventi sveikiau, rūpinkitės savimi, savo širdimi ir siela. Tada tikrai galėsite subalansuoti ir kompensuoti šią žalą.

Prof. Sucharit Bhakdi

Žmonės turėtų grįžti prie žmogiškumo ir nustoti bijoti

Report24: Profesoriau Bhakdi, jūs veikiate labai ilgai ir taip pat ne kartą buvote puolamas. Nepaisant to, jūs ir toliau esate aktyvus. Iš kur semiatės drąsos, kad nesustojate ir stengiatės motyvuoti žmones atidžiau pažvelgti ir galbūt atsibusti.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą