2022-10-25

Giorgia Meloni: Yra planas sunaikinti mūsų visuomenę per masinę migraciją

 


Giorgia Meloni prisaikdinta naująja Italijos vyriausybės vadove. Tai sukėlė didelį kairiųjų ir žaliųjų pasipiktinimą, tačiau rugsėjo 25 d. italų balsavimas buvo aiškus: Šiuo metu Italiją valdo dešiniųjų aljansas, kurio žmonės nori, kad būtų atsižvelgiama į šalies ir jos piliečių interesus. Tai itin skaudus smūgis masinės migracijos šalininkams, kuriuos Meloni griežtai kritikuoja: viename interviu ji perspėjo, kad migrantai sąmoningai gabenami į Europą, siekiant išardyti jos visuomenę.

Birželio 19 d. Giorgia Meloni šį klausimą pažodžiui aptarė per "Radio Cusano Campus":


"Turime suprasti, kad už šios didelės nekontroliuojamos imigracijos problemos slypi ne epizodinis žmonių, kurie tikisi atsidurti Europoje, bandymas. Yra organizuotas judėjimas. Yra realybė, siekianti į Europą atvežti šimtus tūkstančių afrikiečių, pakistaniečių, afganistaniečių, nes jie turi planą: Šimtai tūkstančių beviltiškų žmonių patenka į Europos rinką, nes ji suteikia jiems pigios darbo jėgos. Neatsitiktinai šias NVO finansuoja finansų spekuliantas Sorosas.

Taip pat yra visuomenės dekonstrukcijos planas. Jie tarsi nori atimti iš mūsų tapatybę, sukurti daugiakultūrę visuomenę be tapatybės, be šaknų, be sąmoningumo, kad žmonės taptų vartotojais, priklausomais nuo kapitalo malonės. Kodėl nepriėmėme venesueliečių, kurie išgyvena krizę ir pilietinį karą, o priėmėme nigeriečius ir pakistaniečius? Kadangi daugelis venesueliečių yra italų ir europiečių kilmės ir yra krikščionys, jie nėra toli nuo mūsų ir yra neįdomūs tiems, kurie nori įgyvendinti šį visuomenės naikinimo modelį.

Sorosas kaltinamas dėl kai kurių šalių, įskaitant Italiją, finansinio žlugimo. Kodėl toks žmogus būtų toks humaniškas migrantų atžvilgiu? Kairieji siekia perdėto globalizmo, neturinčio tapatybės ir šaknų. Jie nesuvokia, kad pirmosios šios koncepcijos aukos iš tiesų yra būtent imigrantai. Daugeliu atvejų jos į Europą gabenamos melagingai, žadant gyvenimą, kurio niekada neturės, arba atliekant vudu apeigas, kaip Nigerijos moterų, priverstų užsiimti prostitucija, atveju. Aš sakau, kad tai nėra žmogiška."

https://report24.news/giorgia-meloni-es-gibt-einen-plan-unsere-gesellschaft-durch-massenmigration-zu-zerstoeren/


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą