2022-10-18

Koronė: smūgis medicinos autoritetui

C-19 nepatikrintų "vakcinų" afera atnešė nepataisomą žalą milijonų planetos gyventojų sveikatai, sudavė milžiniską smūgį medicinos mokslo autoritetui. Daug kartų aš buvau melagingai puolamas sisteminės žiniasklaidos "faktų tikrintojų", tačiau visada tvirtinau, kad C-19 ligos sukėlėjas yra sukurtas laboratorijoje, PGR metodas yra netinkamas šios ligos diagnozei, o eksperimentiniai mRNR preparatai nėra vakcinos. Baisiausia tai, kad ES vadovybė, su EK pirmininke priešakyje, pasirodė galimai esą aferistai, siekę asmeninės naudos, todėl pirkę milžiniškus kiekius nepatikrintų preparatų-"vakcinų" ir jais nuodiję ES gyventojus. Nepaisant daugybės paskelbtų faktų C-19 "skiepų" afera tęsiama toliau.


Vokietija 

Portale Wochenblick rašoma, kad penktadienį Vokietijos SPD federalinio sveikatos apsaugos ministro Karlo Lauterbacho pradėta skiepų propagandinė kampanija, kuri Vokietijos mokesčių mokėtojams iš tikrųjų kainuoja apie 80 mln. eurų (visas išlaidų dydis paaiškėjo tik po AfD tyrimo, anksčiau buvo kalbama apie 32,7 mln. eurų), beveik privertė žmones pamiršti, ką Lauterbachas  planuoja lygiagrečiai, kaip naujausią visuomenės kvailinimo triuką, skirtą dirbtiniam "pandemijos" kūrimui: Jei jis laikysis savo nuomonės, nuo šiol kiekvienas, kuris miršta nuo širdies ligos praėjus kuriam laikui po užsikrėtimo "Corona" infekcija, bus laikomas "Covid mirusiuoju". Ketinimas aiškus: tokiu būdu siekiama nukreipti skiepų daromą žalą, paverčiant ją vėlyvu "Corona" poveikiu.

Vykdant kampaniją "Aš saugau save" 84 žmonės (vienas iš milijono Vokietijos gyventojų) nuo šiol praneš, kiek jie kenčia nuo tariamų "Corona" infekcijos padarinių. Pirmoji tai padarė kairiųjų radikalų "Spiegel" autorė Margarete Stokowski, kuri paskelbė, kad po trečiojo (!) skiepo sausio mėn. užsikrėtė "Corona" ir nuo to laiko kenčia nuo "ilgojo Covido".

Lauterbachas iš tikrųjų nori įskaičiuoti širdies priepuolius kaip "Corona" pasekmes, kad dirbtinai padidintų iš esmės nekenksmingų "Omikron" variantų mirtingumo rodiklius. "Reitschuster.de" paklaustas epidemiologas Friedrichas Pürneris teigė, kad jam kyla "didelių abejonių dėl jo (Lauterbacho) medicininės kompetencijos".

Manoma, kad skiepijimo pasekmes norima atmesti kaip koronarinės infekcijos pasekmes. Galiausiai jų neįmanoma atskirti. Lauterbachas tai panaudoja, viena vertus, siekdamas nuslėpti šalutinį skiepų poveikį ir, kita vertus, tęsdamas skiepų propagandą.

Daniel Matissek portale Ansage rašo: Karūnos "pandemija", kurios niekada nebuvo, de facto baigėsi. Vyraujantis omikroninis variantas iš esmės yra nekenksmingas. Kaip ir bet kokio peršalimo atveju ir net nekenksmingų ankstesnių sezoninio gripo epidemijų atveju, dėl amžiaus ar sunkių anksčiau buvusių ligų infekcija gresia tik labai atrinktoms žmonių grupėms. Nors dėl Corona nebėra hospitalizacijos ar mirties priežastis (o ne atsitiktinai ištirta gretutinė priežastis), nepaisant spazminių statistinių triukų, pranešimų apie vakcinų žalą ir šalutinį poveikį visame pasaulyje vis daugėja - ir jie įgavo tokį mastą, kad net įsitvirtinusi žiniasklaida ir politika sunkiai gali juos apeiti.

Tačiau, kadangi šimtmečio katastrofos, susijusios su melagingais pažadais ir abejotinais patvirtinamaisiais tyrimais pagrįsta skiepijimo kampanija, nebegalima nutylėti, o pranešimai apie precedento neturintį šalutinį poveikį tampa vis labiau vieši, "Corona" politika, vadovaujama valdančiųjų skiepų lobistų, vis labiau atsimuša į sieną. Visų pirma federaliniam sveikatos psichopatui Karlui Lauterbachui gresia pavojus, kad jo propagandinis pastatas galutinai sugrius. Tai ir tik tai yra pagrindinė jo skandalingos propagandinės kampanijos su šūkiu "Apsaugosiu save", kuri iš tikrųjų kainavo ne 32 milijonus eurų, kaip manyta anksčiau, o 80 milijonų, priežastis. Akivaizdu, kad šia kampanija siekiama ne ko kito, o tik klastingo tikslo - sveikatos sutrikimus, kuriuos sukėlė tik skiepai, pervadinti į "ilgąjį Covidą", t. y. koronarinės infekcijos pasekmę. Tai rodo faktas, kad pagrindiniai Lauterbacho kampanijos liudytojai patys yra pavyzdingai paskiepyti - taigi, jie yra krikštatėviai to, kad jų propaguojama vakcinacija nepadėjo. Dar blogiau, kad, nepaisant "apsaugos", jie ne tik užsikrėtė infekcija, bet ji akivaizdžiai buvo daug stipresnė nei neskiepytųjų.

Kip tik prieš prasidedant Lauterbacho kampanijai, ARD, atstovaujama televizijos gydytojo ir laidų vedėjo Eckharto von Hirschhauseno, taip pat pateikė išsamų pranešimą "Ilgasis Covidas - negydomų žmonių pandemija", kuriame taip pat piešiamas niūrus "ilgojo Covido" kaip tariamai nusikalstamai ignoruojamo pavojaus paveikslas. 

Epochinis sveikatos skandalas

Faktas yra tas, kad slepiamas epochinis sveikatos skandalas. Tarp dešimčių milijonų žalingų skiepų pasekmių visame pasaulyje yra ne tik simptomų ir šalutinių poveikių, kuriuos galima interpretuoti kaip "ilgąją Covidą", bet ir masiškai daugėja mirčių - ypač paplitusios širdies ir kraujagyslių ligos bei miokarditas, ypač tarp jaunesnių vyrų. Perteklinis mirtingumas vis didėja, didėja ir didėja, ko negali paneigti net Karlas Lauterbachas: Lauterbachas ir jo vakcinacijos pakalikai taip pat dirba šioje srityje - ir jau dabar siekia, kad visos širdies mirtys, kurios įvyko dėl anksčiau persirgtų koronos infekcijų (kurios - Vokietijoje iki šiol buvo beveik 40 milijonų užsikrėtusiųjų - netrukus bus taikomos visiems), būtų paskelbtos "koronos mirtimis". Tai tas pats žaidimas kaip ir su "Long Covid": Dėl akivaizdžių nusikalstamo masinio eksperimentinio skiepijimo pasekmių kaltinama liga, nuo kurios skiepai turėtų apsaugoti.

Kol  skiepijimo kampanija bus pripažinta katastrofa, o virusas, kuris nebeturi jokios epidemiologinės reikšmės (ir kurio, jei jis niekada nebūtų tapęs žinomas ir nebūtų buvęs ištirtas, niekas niekada nepastebėtų), aukų skaičius ir toliau didės ir didės. Vienintelė tinkama ir pavėluota priemonė būtų nedelsiant sustabdyti visą skiepijimo kampaniją, panaikinant visus "sąlyginius" ir skubius leidimus. Ir tai visame pasaulyje.


Neatsitiktinai Billas Gatesas, karštai palaikantis skiepus, neseniai duodamas interviu CBS, akivaizdžiai sutriko, kai laidos vedėjas jo paklausė, ar skiepai yra "saugūs". R. Gatesas nepatogiai išsprendė šį klausimą, bandydamas jį nukreipti į JAV Maisto ir vaistų administraciją (FDA), kuri imsis šio klausimo ir neva "atidžiai" išnagrinės pokyčius. Savo painiame atsakyme Gatesas teigė, kad šalutinis poveikis nebuvo "labai sunkus" ir nesukėlė nuolatinės žalos. Kai moderatorius pasiteiravo ir dar kartą paaiškino, kad visi, gavę didelę vakcinos dozę, patiria šalutinį poveikį, Vartai pasiliko prie šio pasiteisinimo. Jo kūno kalba aiškiai rodė, kad ši tema jam yra nemaloni.


Austrija.Drąsus politikas Hauseris (FPÖ) atskleidė skandalą

Paaiškėjo, kad Austrijos vyriausybė 2023 m. už 1,2 mlrd. eurų nori įsigyti milijonus genų vakcinų. Šį skandalą parlamente atskleidė drąsus politikas Geraldas Hauseris (FPÖ), kuris išsamiai išnagrinėjo biudžeto dokumentus.

Nesuskaičiuojama daugybė mirusiųjų ir skiepų aukų

Kaip galima rekomenduoti skiepą, kurio saugumo ir veiksmingumo gamintojai dar nėra patvirtinę dokumentais. Manoma, kas "vakcina" sukėlė 26 000 mirčių  ir daugiau kaip du milijonus šalutinių poveikių, kai kurie iš jų patys sunkiausi.

Vokietijos privalomojo sveikatos draudimo gydytojų asociacijos duomenimis, apie 2,5 mln. skiepų prarasta. 




Prof. Geert Vanden Bossche rašo: Tai paskutinė mano vaizdo žinutė. O šią vaizdo žinutę siunčiu dėl to, kad nebegaliu daugiau ištverti. Man tapo nepakenčiama matyti, kaip mūsų sveikatos priežiūros institucijos, mūsų ekspertai ir vyriausybės vis dar bando įtikinti žmones, kad COVID-19 vakcinos yra saugios ir kad jos galės suvaldyti pandemiją. Šiame pristatyme pateikiau keletą PowerPoint skaidrių. Parodysiu jums, kad, kaip jau sakiau anksčiau, tai yra neįtikėtina klaida. Tai mokslo įžeidimas. Neįtikėtina, kaip mokslininkai vis dar gali palaikyti tokią strategiją, nors yra daugybė įrodymų, kad masinis skiepijimas ir būsimas arba atnaujintas skiepijimas omikronų vakcina tik daug, daug pablogins padėtį. Taigi, ši žinia verčia susimąstyti, bet aš neturiu kito pasirinkimo. Turiu ja pasidalyti, nes mes aistringai siekiame tiesos ir tikime, kad tiesa nugalės."


Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą